Party adatok

Szombat
02
Március
2019
Sportbál 2019
Korhatár: 18+
Mindenkinek: 6.000 HUF

Party leírása

Nagy buli volt az idei Sportbálon

Több mint 300 vendég tette tiszteletét az idei Sportbálon. A Sóstó Csárdában megtartott rendezvényen adták át a Csáki Öcsi, a Gulyás József és a Schneider Pál Emlékdíjakat. Szendrei József, aki néhány órával korábban vette át az év sporttámogatójának járó elismerést egy dedikált Újpest mezt ajándékozott Fülöp Róbert polgármesternek. Dj. Csongi jóvoltából rövid időn beindult a buli.

Alig 14 perc alatt elfogyott mind a 340 belépőjegy az idei Sportbálra. A felfokozott érdeklődés nem lepi meg a szervezőket, a Sóstó Csárda csapata és Csala Mónika jóvoltából évek óta az egyik legnépszerűbb rendezvénnyé vált ez az est. Logisztikai bravúr volt már az asztalok elhelyezése is úgy, hogy maradjon tánctér. A Sportbálon adták át az emlékdíjakat. Idén a Schneider Pál Emlékdíjat egy fiatal játékvezető, Baranyi Ádám vehette át a névadó özvegyétől, Katalin asszonytól. A Gulyás József Emlékdíjat Dózsa Zsolt érdemelte ki, aki éppen azokban az órákban Erdélyben, a Berde Kupán szerepelt a Tekó csapatával. Távollétében felesége, Mónika és két gyermeke képviselte őt, az emlékdíjat Gulyás Luca és Juhász Tibor adta át. A Csáki Öcsi Emlékdíjat 2019-ben a Stúdio 2000 TSK érdemelte ki, Csákiné Évától Kitos Sándor elnökségi tag kapta meg az elismerést. 

Egy különleges ajándékátadásra is sor került a bálon. Néhány órával korábban vette át Szendrei József, a Barcelona Kft. vezetője az év sporttámogatójának járó díjat. Az egykori válogatott kapus, az Újpest ikonja egy dedikált ÚTE mezt hozott magával és azt Fülöp Róbert polgármesternek nyújtotta át. A finom falatok elfogyasztása után Dj. Csongi indította be a bulit, amely hajnalig tartott. 

Forrás:
http://www.halasmedia.hu/rovatok/sport/nagy-buli-volt-az-idei-sportbalon

Album a Sóstó Csárda fb oldalán 1. rész (díjátadás):
https://www.facebook.com/pg/sostocsardakiskunhalas/photos/?tab=album&album_id=762901537398728

Album a Sóstó Csárda fb oldalán 2. rész (buli):
https://www.facebook.com/pg/sostocsardakiskunhalas/photos/?tab=album&album_id=763464780675737

 

A sportolókat ünnepelték Halason

Szombaton a sportolóké volt a főszerep Kiskunhalason. A Thorma János Múzeumban délután rendezett Sportgálán a tavalyi évi teljesítményük alapján jutalmaztak sportolókat, csapatokat, edzőt és sporttámogatót is. Este pedig a Sóstó Csárdában a Sportbálon folytatódott az ünneplés, ahol emlékdíjakat adtak át a legjobbaknak.

A délutáni ünnepségen Bányai Gábor országgyűlési képviselő köszöntette a vendégeket, aki példaértékűnek nevezte a halasi sportolók és egyesületek munkáját. A halasi lovasok remekeltek a 2018-as évben, így több elismerés is őket illette meg. Az év sportolói Weinhardt Virág és Fazekas István díjugrató lovasok lettek, az év csapata díjat pedig az országos bajnokságot nyerő lovascsapat vehette át. Az év utánpótlás sportolói Kiss Virág úszó és Csobánci Vilmos karatéka lettek. A tornászok is kiemelkedő teljesítmény nyújtottak a tavalyi évben, az országos bajnok Fazekas DSE nyerte el az év utánpótlás csapata címet. Az év esélyes sportolója díjat a Kiskunhalasi EGYMI Terematlétika csapat tagjai érdemelték ki. Az év edzőjének Horváth Zoltánt, az Union Dojo mesterét választották. Díjazták az év sporttámogatóját is, aki idén Szendrei József, a Barcelona Kft. ügyvezető igazgatója lett. A polgármesteri különdíjat pedig a Kiskunhalasi UKSC serdülő kézilabda csapata érdemelte ki.

Az esti bálon három emlékdíjat adták át az arra érdemes sportolóknak. A Gulyás „Pók” József emlékére alapított díjat Dózsa Zsolt, a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium focicsapatának edzője kapta. A fiatal labdarúgó játékvezetők legjobbját is jutalmazták, tavalyi évi teljesítménye alapján a Schneider Pál-díjat Baranyi Ádám vihette haza. A Csáki Öcsi-díjat pedig a Stúdio 2000 Tánccsoport Egyesület érdemelte ki.

A Sportbálon rendhagyó módon Szendrei József különdíjat – nevezetesen egy dedikált Újpest mezt – adott át a város polgármesterének, Fülöp Róbertnek, aki mindig részt vesz a Városi Teremlabdarúgó Bajnokságon, idén azonban Achilles-ín szakadást szenvedett, így korán véget ért számára a versenyzés.

Forrás:
https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-sportolokat-unnepeltek-halason-1781833

Érdekelnek a további program lehetőségek? Van még!

Videók