Party adatok

Szombat
23
November
2019
Be Massive XVI x Innellea (Afterlife) x Amper Klub
Mindenkinek: 1.290 HUF Early Bird (50 darab)
Mindenkinek: 1.590 HUF Elővételben
Mindenkinek: 1.590 HUF 22:00-00:00 között
Mindenkinek: 1.990 HUF 00:00-06:00 között
Mindenkinek: 3.000 HUF Backstage Pass

Party leírása

A Be Massive XVI. születésnapját az Amper Klubban ünnepli, szülinapi ajándékként pedig meglepi magát és a pécsi közönséget napjaink talán legmenőbb ibizai bulisorozata, az AFTERLIFE színeiben a világot járó ultramenő német DJ duó, az Innellea szettjével is.

Be Massive XVI.
w/ INNELLEA (Afterlife), Metha & Be Massive talents
2019. november 23. szombat
AMPER KLUB
Jegyek:
Early Bird (50 darab) 1.290 Ft
Elővételben és a helyszínen éjfélig 1.590 Ft
Éjfél után 1.990 Ft,
Backstage Pass 3.000 Ft
Online jegyelővétel:
https://madeinpecs.hu/jegyvasarlas/be-massive-x-innellea

Innellea - a német DJ duó neve a zenei újrafelfedezést szimbolizáló szó, ami a megszokás határait ledöntő, saját élményekből és elképzelésekből merített zenét jogosult megtestesíteni. Egy személyes utazás egy ismeretlen helyre, a lendület határozott hiánya nélkül.

Michael és Daniel 2014-ben Münchenben hozta létre az Innellea formációt és hamar neki is álltak hangzásukat a világba szórni. Különböző zenei világból érkezve igyekeztek kihasználni korábbi tapasztalataikat és tehetségüket, valami teljesen újba vegyítve.
Az elektronikus zenék melodikus vonala inspirálja saját útjukat a zenében, a techno gyökereit a saját alternatív, már-már elvont dallamaikkal keresztezik.

A Groove magazin olvasói 2017-ben a legjobb feltörekvő formációnak választották az Innaella-t, eszerint hamar sikerült megtalálni a kapcsolatot közönséggel... Az utolsó darabot a kirakósban a 2018-as Fusion fesztiválon játszott szettjükkel tették helyre, ott tálalva a közönségnek az általuk feltalált újító hangorgiát.

Az ezt követő rengeteg fellépést számos, ismert kiadóknál való megjelenés színezte, mely darabokat rengeteg DJ játszotta és játssza ma is szettjeikben. Daniel és Michael vágya, hogy a tökéletesen kevert darabok a klubhangzással és intelligens dallamokkal kevert zenét hozzanak létre, egyenesen a top ligákba dobta őket máris, pedig még csak a zenei utazásuk elején járnak.

Érdekelnek a további program lehetőségek? Van még!

A klub eseményei

Partyfotók