Party adatok

Szombat
23
Március
2019
Anthony Pappa I Kühl I Joshic I Sodic 19.03.23 - Club54

Party leírása

Kedves Barátaink!

A hír igaz, és mostantól nyilvános is... Nem csodálkozunk, ha néhányan közületek most vízzel leöntve ébredtek a padlón, egy kisebb eszméletvesztés után:)
Klubunk "reopeningjének" második évfordulóján ugyanis egy különleges meglepetés bulival készülünk nektek, melynek sztárvendége nem más, mint az ausztrál származású világsztár: Anthony Pappa. Hosszú bookingolás, és az utolsó keceli fellépése óta eltelt megannyi év után nálunk újra találkozhattok vele. Exkluzív szettjében elhozza nektek a régi bulik hangulatát, classic és friss zenei darabokkal megspékelve.

Online jegyelővétel:
http://tickets.payportal.events/#/club-54-anthony-pappa-kuhl-joshic-sodic-20190323-csaszartoltes

"Emlékeztek még Kecelre, a Koronára? A történet a 90es évek végén kezdődött az első magyar dj ügynökség, a BPM szervezésében, kezdetben hazai felhozatallal, később a GU aktív részeként, a kor legmeghatározóbb nemzetközi sztárjaival a progressive érából.
Egy őrült ősrobbanás volt. Az ország szinte minden tájáról konvojban hozták a kocsik a legnyitottabb party arcokat.
A közönségnek, a dj-knek, mindenkinek egyszerre dobbant a szíve és elvesztünk az eufóriában.
Anthony az első külföldi vendég művészek között érkezett, és alapozta meg magyarországi hírnevét. Most visszatér majdnem oda, ahol minden kezdődött, még ha a klub nem is ugyanaz, de a környék igen, és az eddigi fellépéseim alapján ki merem jelenteni, hogy a hangulat sem változott, mert a Club 54 közönsége pár kilométerre Keceltől pontosan tudja, hogy ők viszik tovább az örökséget.
Essen az eső, hulljon a hó, legyen bármilyen vihar, aki hamisítatlan "Kecel" feelinget akar újra átélni, annak itt a helye!"

Club 54 - Császártöltés

Érdekelnek a további program lehetőségek? Van még!

A klub eseményei

Videók