Replay Music Pub - Kalocsa

Bemutatkozás

Szórakozóhely Kalocsa szívében! 6 féle csapolt sör, exkluzív italkínálat, 9 féle zenei stílus! Replay Music Pub a minőségi szórakozás tere!

 

Szívesen szórakoznál a barátaiddal egy olyan helyen, ahol a kiszolgálás maximálisan a minőségre törekedve történik, pörög a zene és jó a társaság? Kalocsa egyetlen music pub-jában, ahol a lenyűgöző fény- és hangtechnika mellett a város legjobb Dj-i forrósítják fel a hangulatot a legfrissebb és leghallgatottabb zenékkel! Amikor minden kéz a magasba emelkedik, útra kelnek a ritmusok és csak azt érzed, hogy a zene a testedben lüktet, és együtt mozogsz a tömeggel! A Replay Music Pub népszerűségét a vendégbarát, kiváló szolgáltatásainak, vidám személyzetének és a hely egyedi varázsának köszönheti. A Replay sikeréhez hozzájárul az igényes közönsége, vendégei is, ugyanis hétről hétre gyönyörű lányok mozognak Kalocsa egyetlen szórakozóhelyén, a belváros szívében, így az uraknak is mindenképp érdemes ellátogatni és még több örömöt csempészni a csodálatos hölgy közönség estéjébe! Az exkluzív italkínálat, a hely dizájnja, a kényelmes bárszékek, a 6 féle csapolt sör, a kedves és vendégbarát személyzet valamint a legjobb lemezlovasok és leghallgatottabb dallamok mindenki számára XXL élményt nyújtanak.

 

A Pub 2017. október 28-án nyitott. Korábban a kalocsaiak által jól ismert Piros Arany Hotel és Kávéház színtere volt, azonban helyi szórakozóhelyek hiányában végre megvalósítottuk elképzelésünket és kialakítottunk egy olyan közösségi hangulatos teret, ahol hétvégente remek szórakozási lehetőségeket nyújtunk mindazoknak, akik ellátogatnak a Replay Music Pub-ba. A Replay nevet az újranyitás és megújulás örömére kapta a szórakozóhely. A Pub elnevezés tökéletesen tükrözi, hogy ezen a kalocsai szórakozóhelyen 6 féle csapolt sörrel várjuk vendégeinket. Természetesen italkínálatunk széles skálán mozog, így mindenki megtalálja a kedvére való frissítőt a tánctéren eltöltött pörgés után. A Replay Music Pub 200 m2 területen várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat, így befogadóképessége 168 fő. A rendért és a színvonalas szórakozásért az állandó biztonsági szolgálat felel.