Son-Tec – Hit The Wrong Button EP (Malicious Smile Rec.)

2013.08.14. - -

 

Bombasztikus belépővel indított Son-Tec az ütős kiadványairól híres kolumbiai labelnél, a Malicious Smile-nál. A négy tech house trekkből álló Hit The Wrong Button EP minden fronton látványos sikereket arat a július 8-i debütálása óta.

A címadó eredeti felvétel a modern tech house ékes példázata, melyben a klasszikus indusztriális effektek adják a sötét, detroiti csarnokok atmoszféráját, míg a lüktető dobok a tánchoz elengedhetetlen, dögös groove alapjait. A Hit The Wrong Buttont két kiváló zenésztárs is remixelte. Az olasz Diego Catalioti, azaz Katal egy temperamentumos verziót alkotott Son-Tec zenéjéből, a neves kanadai producer, Philip Arruda pedig egy agyafúrt, csibészes átirattal gazdagította az EP-t.


A kiadvány másik original szerzeménye, az In The Jungle az intelligens elektronikus zene magasiskoláját mutatja be. A kellemesen feszes dobszekció és a gyomrot masszírozó basszus megalapozza, a technóból átvett visszhangzó gépzajok és az esőerdők mélyéről beszüremlő madárricsaj pedig egyenesen megkoronázza az éjszakai bulik hangulatát.

A Hit The Wrong Button nemcsak hazai, hanem nemzetközi szakmai berkekben is több tucatnyi elismerő visszajelzést kapott. Így például már javában játssza a forró nyári bulikon Sasha Carassi, AGENT!, Nicole Moudaber, Hugo, Danilo Vigorito, The Junkies, Gel Abril, UGLH (Marco Duranti), Paco Osuna, Luca M, Artslaves, Patrick Lindsey, Joor Ghen, Fer Br, Dela, Kareem Cali, Kuo Climax, Tektight, Sabb, Mike Frade és még sokan mások.


Web:
www.soundcloud.com/son-tec/sets/son-tec-hit-the-wrong-button-ep
www.facebook.com/snakesedrick
www.snakesedrick.hu
www.tilthgroup.com
www.dvisionagency.com