Berlintől Amszterdamig terjedő techno frontvonalon zajlik a DFFRNTroom ünnepi programja

2019.12.21. -

Juliet Fox és WNDRLST került az év végi sötét szobázás közepébe.

 

Ahogy közeledik a karácsony és az év vége, egyre nehezebb választani a programok közül, melyből a szeptemberben indult DFFRNTroom sem akart kimaradni. Azt már hetek óta tudtuk, hogy a Berlinből érkező kemény zenét játszó szépség, Juliet Fox kerül a karácsony csúcsára, de sokáig nagy kérdés volt, hogy milyen szilveszteri programot kapunk a techno szentélyként sokat emlegetett, családias férőhelyű klubtól.

 

 

 

Ma viszont ismerjük a programot, ami nem csak a fellépőjét tekintve, hanem maratoni időintervallumában is igen csak izgalmasnak mondható. A pultba visszatér a hónap elején nagy sikerrel debütáló holland WNDRLST, aki parányi jelenléte azért törpül el a menetrendben, mert az összesen 33 órán keresztül fog tartani.

Ez idő alatt több mint egy tucat fellépő váltogatja majd magát a rácsok mögött, és a teljes újévi napot eltölthetjük a sötét techno rengetegben, egészen január 2., reggelig.

 

 

Mindezeket a programokat még megelőzi egy egész éjszakás szett, melyet a mostanság oly sokat bizonyító Kitti Kay neve fémjelez, aki ezzel élete első hosszú estéjét tartja meg, december 21-én, melyet másnap még követ a megszokott vasárnapi techno lehetőség!

 

 

Kellően szellős, teljesíthető forgatagot kapunk, melyekből talán nem is érdemes választanunk, mert épp elég otthonos a DFFRNTroom ahhoz, hogy az ünnepi pillanatokat is kedvenc elektronikus zenei stílusunkkal töltsük!

Jegyekért és minden további infóért érdemes ellátogatni a DFFRNTroom közösségi oldalára!Kapcsolódó cikkek