Zack Marullo - PUMA

2013.05.25. - -

 

Hosszú idő után új zenékkel rukkolt elő Zack Marullo. A PUMA EP mindkét darabja önmagáért beszél…

Az egyévnyi látszólagos „hallgatásnak” több oka is volt, de a műhelymunka egy percre sem állt meg. Időközben „nőtt” két új rádióműsor is, ami a nevéhez köthető: a Lounge Radio szerdáról csütörtökre virradó éjszakáin 60 percben hallható immár az Audio Control, illetve tavaly év végétől az alapító és koordinátor szerepében működik a Prime Fm-en látható és hallható Ear Drops Radio Show-ban. Ez csak két kiragadott momentum a sok egyéb közül, ami az elmúlt jó néhány hónapban történt főhősünkkel, de ennyi kis közjáték után térjünk inkább vissza a két friss-ropogós muzsikához!


A címadó zene egyedien fülbesettenkedő dallama és szívbe lopódzó ritmusa miatt talán már nem is kell magyarázkodni a címválasztás miatt. A nagyragadozókhoz való vonzalom egy újabb kiváló darabja. Zenészvilágban - úgy tűnik - ez már szinte természetes.
Az All Right egészen más közegbe kalauzolja el a tánctér ördögeit. Domináns cinek és morajló bassline: ez már az underground alsó bugyrainak kissé sötét, de még mindig optimistán derengő világa. Kellemesen húzza a groove az arcokra a mosolyt. A rafinált kiállások mindkét új zenében jótékonyan hatnak az integető izmokra is.

Nem meglepő, hogy a Soundtribe Rekordsnál megjelent EP támogatói és tetszésnyilvánítói között ott találjuk Lukas Greenberg, Markus Schulz, D-Formation, Anthony Pappa, vagy a hazai pályáról Goyes, Goodspeed, Dandy (Allright) és Smoke Sykes nevét is…


www.beatport.com/release/zack-marullo-puma-ep/1070205