XVII. Producer/DJ-találkozó

2013.04.18. - -

XVII. Producer/DJ-találkozó - ÁPRILIS 20-21.8 éve már, hogy elkezdődött valami. Valami egy pici klubban, mely arra hivatott, hogy egyfajta tudásbázist alakítson ki a zeneírással kapcsolatban.


Kezdetben Ableton Live Meeting néven szerepelt, majd az Ableton Live DAW-szoftver mellett feltűnt a Cubase, a Logic, a Fruity Loops, de még a Reason is. Sok szereplő lett idő közben az előadók között, ami a mai napig csak bővül. Így kerekedett egésszé a Producer/DJ-találkozó, mely 2012-re már több száz fiatalt és öreget - de egyértelműen zeneszeretőt - mozgat meg.

A mostani, 17-ik alkalommal megrendezendő találkozón olyan előadók szerepelnek, mint Chris Lawyer, Stereo Palma, Muzikfabrik... és még sokan mások. Április 20-21-én (szombat és vasárnap) az előadókon kívül még a már lassan szokásosnak mondható kiállító cégek is részt vesznek - PÁKO Disco Center, Roland East Europe, Absolute Hitspace, ZAJ DJ, Rane, Pixel... - melyek a legújabb technikákat nem csak hogy kiállítják, hanem az előadások közti fél órás szünetekben be is mutatják demonstrátoraikkal.


Hangtechnikában sem lesz hiány - a találkozón évek óta szereplő QSC márkát a Crystal Audio szervírozza a mostani top QSC hangfalakkal, összesen 8kW hangerőben.Az előadások témája pedig nagy részben az artistok saját munkáinak bemutatása lesz lépésről lépésre, valamint olyan dolgokkal is foglalkozik, mint a mű megjelenését követő kiadói tevékenységek, vagy épp a hangminták szabályos jogi felhasználása.

Ezen felül pedig grátiszként a Tonino Lamborghini Coffee magyarországi képviselete minden vendégnek kávéval kedveskedik!És perszehogy vannak még ötletek: a jamboree egész ideje alatt kellemes ütemek hallhatóak a Frisky Sound csapattól.

A helyszín: ISKOLA Kulturális Központ, Budapest VI., Hegedű utca 3.
Facebook-esemény: www.facebook.com/events/520454274663313
Hivatalos oldal: www.producerdj.hu/pdj17