Narancs fényárral érkezik a Cinema Hall utószilveszteri nagy dobása

2019.12.14. -

Még karácsony sincs, de már az utószilvesztert is van szerencsénk megismertetni!

 

 

Aktuálisan Lane 8 és Patrice Bäumel december 14-i fogadására készül a Cinema Hall, ahol múlt pénteken Nick Warren nagy sikerrel, teltház előtt mutatta be új albumát, és még hátra vannak az év végi programok, de a Cinema Hall már a jövő évi party-rakétákat gyújtogatja a szemünk előtt.

Ebben a sorban van alkalmunk bemutatni a főváros talán legígéretesebb utószilveszterét, ahol a narancs fényáradatot a holland barátok érkezésére értjük. Január 24-én ugyanis egy nagy kedvenc és egy rég látott holland fellépő veszi hosszú szettekkel birtokba a mozi arénát.

 

 

Jön Eelke Kleijn, hogy a tőle már olyan jól megszokott zenei áramlatára felülhessünk és ez alkalommal is hosszú utazásra vigyen bennünket. Összesen 4 órát játszik majd a holland zenei mágus, aki a finom deepektől egészen a mély áramlatokig visz majd minket magával. Aki emlékszik a nyári Cinematinéra, vagy Eelke bármelyik hazai fellépésére, az tudja, hogy ez mekkora zenei élménnyel jár majd ez alkalommal is.

 

 

De a Budapest Calling csapat nem bízta a véletlenre az újévi szórakoztatásunkat, ezért egy szintén holland fellépővel is megajándékoznak minket. Miss Melera által ráadásul a szebbik nem is képviselve lesz, aki szintén hosszú, 3 órás szettel örvendeztet majd meg minket.

 

 

Talán ilyen holland éjszakát még sosem kapott a főváros, melynél jobban nem is indulhatna a 2020-as party-szezon. Előtte viszont még van mit beteljesíteni, így az év végi felhozatalból még ezeket a programokat ajánljuk a Cinema Hall és a hozzájuk kapcsolódó csapatok prezentálásában:

ü  Budapest Calling pres. Lane 8 & Patrice Bäumel

ü  AE:THER Secret X-Mas party

ü  Studio – The Ultimate Klub remember party

ü  Anomood x High Tech party

ü  Next Level pres. Black Label Pre-NYE

ü  Seth Troxler & Archie Hamilton @ Cinematiné előszilveszter

ü  House Classics All Inclusive NYE x Cinema Hall