Megjelent Cyber Higgs bemutatkozó EP-je a Manipulated Music-on!

2019.07.10. -

Az előző, Joezeff Plano által készített EP után nem kellett sokáig várni a Manipulated Music következő kiadványára. A producer, Cyber Higgs neve ismeretlennek tűnhet a hazai partyarcok számára, azonban ez csak a látszat: Zack Marullo néven anno ontotta a jobbnál-jobb house zenéket, nem mellesleg pedig ő a label egyik feje is.

Az elmúlt években sokat tökéletesítgette a hangzását, már ami a technot illeti, megszállottan csiszolgatta a trekkeket, aminek ez az EP az egyik manifesztálódása. Két kifejezetten erős és drasztikus hangzású zene került rá a kiadványra, amely a Last Moment címet viseli. A címadó darab egy nagyszerű dark techno, egy elragadó melódiával a kiállásban, és egy gyilkos lábdobbal, amely egészen biztos, hogy alaposan meg fogja dolgoztatni a partyk hangrendszereit. Az I Do Not Want To Say Anything pedig egy igazi falbontó trekk, amely alaposan megcsavarja az agyat és a testet is, az erősebb szettek igazi sarokköve lehet ez a zene. Mindkét zenéről elmondható, hogy alaposan kimunkált hangzással rendelkezik, látszik, hogy a producer nagyon odafigyelt, hogy megszólalásban tökéletes közeli legyen a végeredmény. Ennek az alapos munkának természetesen meg is lett az eredménye: a hazai nagyágyúk közül David Temessi és Bohumil már a megjelenés előtt támogatását fejezte ki az EP-vel kapcsolatban, és kifejezetten pozitív véleménnyel vannak róla. Keressétek a zenéket a művész új soundcloud-ján, ahol egy kis meglepetés is várja a látogatókat. A legelső feltöltés egy nem hivatalos remake egy régi nagy techno himnuszra, ami szintén ütős kis party zene lett és ingyenesen letölthető mindenki számára.

https://soundcloud.com/cyberhiggs

A kiadvány hivatalosan június 10-én jelent meg, keressétek  Beatporton vagy a többi jelentős letöltő oldalon.

http://classic.beatport.com/release/last-moment/2605335

A kiadó továbbra is várja a demokat a következő mail címre azoktól, akik érdekeltek lennének abban, hogy munkájuk egy magyar kiadó gondozásában jelenjen meg:

manipulatedrec@gmail.com

Kellemes hallgatózást hozzá!