Jay Lumen csatlakozott az ikonikus Pan-Pot duó Second State kiadójához

2020.08.02. -

Jay Lumen csatlakozott az ikonikus Pan-Pot duó Second State kiadójához

Jay Lumen csatlakozott a méltán ikonikussá vált Pan-Pot duó által menedzselt Second State kiadóhoz. Így a Drumcode mellett immár a techno szcéna másik irányadónak számító kiadója is fémjelzi a nevét.
Jay így olyan nevekhez csatlakozott, mint Amelie Lens, Klangkuenstler, Joseph Capriati, Industrialyzer, Stephan Bodzin, The Advent, Nicole Moudaber, Wehbba, vagy maga Pan-Pot.

 

 

Jay Lumen igyekszik a jelenleg nem túl üdítő helyzetet is a lehető leghasznosabban tölteni.
A világ legtöbb táján állnak a rendezvények és itthon még az 500 fős rendezvényekkel is a világ "szerencsésebb" országai közé tartozunk, így a partyélet finoman szólva sincs a csúcson.

Jay ezt az időszakot a jelenlegi szabályozás által engedett fellépések és heti stream műsora mellett kreatívan, javarészt a stúdiójában tölti és egyre másra új dalok kerülnek ki a kezei közül. Így nem csoda ha sorban állnak a tervezett és elkészült kislemezek.

Persze Jay Lumen szinte felsorolhatatlan sikerekkel büszkélkedhet. DJ-ként körbejárta a világot Ausztráliától, Ázsián, Afrikán át, Dél- és Észak-Amerikáig, miközben Európát is számtalanszor átszelte.
Ugyanakkor producerként megszámlálhatatlan No.1 és Top10-es dalt szerzett és még a Billboard legjobb 10 dala között is szerepelt.
Számtalan kolléga mellett a Pan-Pot is játszotta dalait így nem csoda, hogy felfigyeltek a munkásságára.

Így hát Jay Lumen csatlakozott a Pan-Pot által tulajdonlott Second State kiadóhoz.
Innen indult el Amelie Lens igazi sikere a "Contradiction" kislemezzel, de Roberto Capuano és Luigi Madonna "Midfield" dala is itt vált világhírűvé és Klangkuenstler is a Second State istállójában lépett be igazán a techno világába.
Így Drumcode és Second State artistként - megannyi más kiadó előadójaként is - méltán jegyzik Jay Lument az igazán termékeny és tehetséges DJ művészek körében.Ő maga ezekkel a szavakkal kommentálta a hírt:

"Utoljára talán Los Angelesben az Exchange klubban játszottam együtt a Pan-Pot duóval. Igazán jó fejek voltak és mondták, hogy mennyit játszották a Dark Rooms dalomat annak idején és, hogy a Consciousness, a Balance és egy csomó dalom tetszik nekik.
Akkor még nem gondoltam, hogy számítanak rám a Second State esetében.
Igazán jól esik, hogy ez az idő is eljött. Köszönöm nekik! :)"

Jay Lumen daláról annyit lehet tudni, hogy a tervek szerint idén decemberben jelenik majd meg a Second State kiadónál, jelenleg több információ még nem áll rendelkezésre.
Persze addig még saját Footwork kiadójánál is hallhatunk tőle újdonságokat, de egyéb még nem publikus megjelenések is várhatóak hamarosan.Kapcsolódó cikkek