Guy Mantzur társaságában mutatkozik be Budapesten az Innellea

2020.02.17. -

Dallamos hangzásokkal teli, atmoszférikus éjszakára számíthatunk a Cinema Hall-ban.

 

Három szervező csapat, a We Are Cre8tion, a Playground Events és a W3 Events összefogott, hogy az év szökőnapjára, február 29-re egy olyan programot hozzanak a fővárosba, mely egy biztos zenei ismeretet és eddig Budapesten még ismeretlen újdonságot tartogat az elektronikus zenét kedvelők számára.

A progressive hangzásokat kedvelők számára ismerős Guy Mantzur neve, aki Izrael fővárosából, Tel-Avivből teljesítette ki zenei jelenlétét. Az izraeli szcéna zenei hipnotizőre mára meghaladta az alap kiinduló progressive house vonalat és ma már ötvözi a stílust az aktuális techno, tech house hatásokkal.

 

 

Remekül egészíti ki őt a Münchenből a világ fontos színtereire robbanó Innellea. Az Afterlife, Diynamic vagy éppen Innervisions megjelenésekkel büszkélkedő produkciótól a techno melodikus fúzióját remélhetjük, sőt, várhatjuk el február 29-én, ezen a február végi szökőéjszakán!

 

 

Egyúttal a hazai részvétel sem elhanyagolható, hiszen a We Are Cre8tion főnöke, Chriss Ronson, a Guy Mantzur mellett már sokszor hallott Kühl és az Innellea-t a hazai köztudatba bevezető Metha is oda teszi majd az égboltot súroló zenei válogatását.

Mindez a város jelenleg legnépszerűbb klubjában, a Cinema Hall-ban ér el minket, ahol mostanában egymást érik a teltházas események, éppen ezért érdemes időben megváltani a belépőnket!

Várakozásig ezt a néhány hónapos Innellea szettet érdemes nézni/hallgatni: