Belocca újra a listák élén!

2019.09.05. -

Belocca nevét nem kell bemutatni azoknak, akiknek az elektronikus zene már rabul ejtette a szívét. A tehetséges DJ és producer előszeretettel ötvözi a techno jellegzetes ütemeit lágyabb dallamokkal és egyre többen rajonganak ezért az egyedi stílusért. Mindemellett a keményebb, menetelős darabok is oszlopos tagjai repertoárjának.

 

Mi sem bizonyítja jobban Belocca sikereit, mint hogy Carl Cox egész nyáron folyamatosan pörgette többek között All I want to dotrack-jét, olyan helyszíneken, mint a Resistance Croatia, Ibiza, Tomorrowland vagy Creamfields. És, ha ez nem lenne elég, Carl Cox kedvenc slágere berobbant a Traxsource Techno Top 100 eladási listájának legelső helyére. Belocca elképzelése az volt, hogy egy hidat teremtsen a house és a techno között. Erre több mint megfelelőnek bizonyult egy classic house ütemekkel felturbózott techno alap, ami a stílus naposabb oldalát képviseli. Az „All I want to do” egy tökéletes nyári fesztivál set alapdarabja, amit meghallva garantáltan mindenkit átjár az a bizonyos fesztivál vibe.

 

Ezzel nincs vége a siker cunaminak, „Dreams” című megjelenését ugyanis 1 hét alatt több mint 50.000 elektro fan hallgatta meg a Spotify Techno Bunker listáján – egyébként ez a Spotify saját lejátszási listája és több mint 1.000.000 feliratkozóval rendelkezik. Amellett, hogy hatalmas sikereket arat a klubokban és fesztiválokon, a „Dreams”-nek még mondanivalója is van – manapság ez elég ritka, Belocca viszont tudatosan adta hozzá ezt a pluszt. Nem véletlen, hogy ez a szám is ezerrel száguld felfelé a Traxsource Techno Top 100-as listáján, a 18. helyet már elérte, innentől csak feljebb van!

Belocca sorra adja ki a slágereket saját – Mainground Music – kiadóján keresztül és ráadásként hamarosan Spartaque saját, Codex kiadója is megjelentet egy újabb remekművet. Kétségkívül egyre csak menetel előre, amihez hozzáállása remek alapot ad, de beszéljen helyettünk saját dalszövege:
„Ne félj kudarcot vallani vagy nagyot álmodni. De emlékezz. Az álmok célok nélkül csak álmok maradnak.”

 

Forrás: Flyerz Magazin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Kapcsolódó cikkek