Belocca féktelen iramot diktál

2014.01.20. - -

 

Elképesztő tempóra kapcsolt Belocca. Hazánk egyik – külföldön – legkeresettebb DJ/producere nemcsak saját kiadójával és zenéivel kelt cunami méretű hullámokat nemzetközi vizeken, hanem fellépéseivel is. Különösen igaz ez a 2013-as esztendőre, ami minden eddiginél sikeresebb és eredményesebb volt.

Jól szemlélteti a fenti állítást a Depends On You című felvétele, ami a saját kiadójánál, a Mainground Musicnál jelent meg tavaly, és a Beatport 2013-as top eladásai között szerepelt. A másik igen szép karriert befutó track a Tear The House Down. Ez Umek híres 1605 nevű kiadójánál látott napvilágot. A szerzemény bekerült a Beatport Tech House Top100-ba, a Trackitdown-on pedig egyenesen az első helyig jutott a techno top 100-ban.

A sikerszéria másik színtere a DJ-pult Belocca életében. A tavalyi év ezen a téren is kiugrónak mondható, hiszen olyan fantasztikus külföldi helyszíneken, rendezvényeken játszhatott, mint például a spanyolországi Crown Beach Festival (többek közt Marco Bailey-vel, Christian Varelával, Stefano Noferinivel és Technasiaval), de Oroszországban három alkalommal is megfordult: Vladimirben, Moszkvában és Kazanban. Hollandia szinte már második otthonának tekinthető, ahol 2013-ban először den Bosch vendége volt, majd rendeztek egy Mainground Music Party-t az Amsterdam Dance Event keretében. Feltétlenül meg kell említeni Olaszországot, a Bridge X-Streme Festivalt, ahol olyan kiváló pályatársakkal pakolhatott, mint Pleasurekraft, Mike Vale, Groovebox vagy Pirupa. A legendás londoni Ministry Of Soundban egy fergeteges Toolroom Ten Party-n dübörgött a jellegzetes Belocca-féle dögös hangzás Mark Knight, Stefano Noferini és Frederico Scavo szettje mellett. Béci zenéjének ellenálhatatlan vonzereje a tengerentúlra is átnyúlt, Kanadában egy montreáli és egy ottawai fellépéssel tette le névjegyét. Megfordult a festői tájairól híres Montenegróban, a szilvesztert pedig a svájciak nagy örömére Zürichben zenélte át.

Az már most is kristálytisztán látszik a 2014-es naptárából, hogy az új esztendő még erőteljesebb lesz, mint a tavalyi, ugyanis máris szerepel az előjegyzések között amerikai, kanadai, mexikói, dél-amerikai, illetve ausztráliai turné, de olyan különleges vagy éppen nevezetes országok is, mint pl. Ibiza, Finnország, Spanyolország, Németország, valamint Anglia. Mindez annak is köszönhető, hogy két nagyon jó hírű ügynökség gondoskodik a fellépéseiről: a nemzetközi bookingot intéző angol Radius (ahol John Aquaviva, Stefano Noferini, Mike Vale is szerepel), valamint a németországi dátumokat szervező Formatik Booking (hozzájuk tartozik például Format B és a Pleasurekraft is).


Web:
www.djbelocca.com
www.twitter.com/belocca
www.facebook.com/beloccaartistpage
www.myspace.com/belocca
www.soundcloud.com/belocca
www.youtube.com/user/Belocca
www.residentadvisor.net/dj/belocca
www.mixcloud.com/Belocca
Kapcsolódó cikkek