V-Tech (Kefir)

Bemutatkozás

A zenekar tagjai
ének: Kecskés Tibor, dob: Adorján Gyula, ac.git.: Dajka Krisztián, el. git. Káptalan András, bass: Szőke Péter, bill.: Szabó Karesz / Németh Miklós
 
Életrajz
A legendás V-Tech zenekart Kefir és Szamóca 1998-ban alapította, és minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az eltelt évek alatt hamar Magyarország egyik legsikeresebb zenei produkciójává nőtték ki magukat.

Kefir fiatal kora ellenére 15 éve a magyar popkultúra része: 21 slágeréből készült videoklip, ezek szinte kivétel nélkül vezettek valamilyen magyar slágerlistát. Számos arany- és platinalemez, vagyis több százezer eladott hanghordozó, több ezer koncert és fellépés, számtalan hazai és nemzetközi siker fűződik a nevéhez; nemcsak a V-Tech tagjaként, de szólóban is sikeres tudott lenni!

Rövid szólókitérője után azonban ismét a V-Tech zenekaré a főszerep, visszatérve a zenei gyökerekhez. "A legszebb vallomás" című kiadványon olyan híres zenészek is közreműködtek, mint Nyári Károly vagy épp Bereczki Zoltán, aki számos korábbi V-Tech slágerhez adta a hangját az elmúlt évtizedben. "A legszebb vallomás" sorban a 8. album, amely Kefir nevéhez fűződik, és ha az eddigi tendenciákat követi, akkor minden bizonnyal meghódítja nemcsak a toplistákat, de a rajongók szívét is!

V-Tech és Kefir albumok

1998 - Vétkezz velem
1999 - Nem szabad sírni
2000 - Álmodoztam
2002 - Búcsúzz el
2003 - Merre jár a boldogság?
2004 - Lírák
2006 - Az élet megy tovább
2010 - A legszebb vallomás
 
 
Közvetítő iroda
Kecskés Tibor
kefirke@kefirke.hu
Tel: +36 30 953 6567