DJ Free

Info

Stílus: Club House

Bemutatkozás

Dj Free éppúgy szereti a funky zenéket, mint a modern house hangzást. Járatos a magyar dance csapatok világában és ismerősen mozog a nosztalgia zenék között is. Teljesen őrült fickó, pont olyan, amilyet ez a szakma megkövetel.
1987-ben született Budapesten. Általános iskolai tanulmányait egy VII. kerületi iskola zene tagozatán végezte. 2006-ban a Bethlen Gábor Közlekedési és Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett.
A középiskola első évében már rendszeres látogatója volt a Bank Dance Hall „Light party”-jainak. Ebben az időszakban nagy rajongója lett a DJ szakmának, az este nagy részét a DJ pult előtt töltötte, ahol magával ragadta Ofner László munkássága, akinek köszönhetően 2003 áprilisától már a DJ pult másik oldaláról ismerkedhetett meg a szakma rejtelmeivel. Ettől kezdve már lehetőséget is kapott, hogy közönség előtt is kipróbálhassa tudását a bulik elején, az úgynevezett „Warm-Up” részben. 2004 augusztusában felkérést kapott, hogy a Bank Dance Hall éjszakai bulijainak ceremóniamestere (MC-je) legyen. 2006-tól a Hargitai Zsolt által szervezett Bank Light partykon DJ Bones oldalán a house terem házigazdája, majd fél évvel később a”Night party”-kon a magyar terem rezindense lett. 
2007 januárjában bekerült az Ofner László által alapított DVD Disco csapatba, péntek éjszakánként a Jam Pub műsoraiaban segédkezett. Két egymást követő évben is zenélt a Budapest Parádé több kamionján, valamint a rendezvény után kezdődő Műjégparádén. A Városligeti műjégpálya igen kedves hely számára, hiszen itt került megrendezésre 2007-ben a Roxy Szilveszter és 2008 nyarán itt üzemelt a Burn Stage, ahol minden este pakolta a lemezeket. 2008 októberében kapott felkérést a Dokk Café-ban megrendezésre kerülő "We Love Thursdays" bulikra.
2009 áprilisától Budapest legnagyobb klubjaiban (Sensation, White Angel, STUDIO, Dokk Club) házigazdaként szórakoztatja a nagyérdeműt az éppen aktuális slágerekkel. Ezév nyarán a hófehér Bed Beach közönsége is jól megismerhette, mivel minden buliban a lemezjátszók mögé lépett.

Műsorvezetőként is találkozhattunk vele, mixeit és dalait a legismertebb rádiók is játsszák (Roxy Rádió, Rise FM, Radio Face, Music FM, OneMusicRadio, BeatBird FM). A Magyar Lemezlovas Egyesület több alkalommal is jelölte az Év DJ-je címre, nevét 2010 óta minden évben az ország TOP 20 lemezlovasa között tartják számon. Az Európai Fény- és Hangakadémia tanára, ahol műsorvezetést oktat a hallgatóknak.  

2014-2016 a budapesti Liget Club arénájának pénteki házigazdája.

2016 nyarán a "Dobd Be Magad" környezetvédelmi kampány nagykövetévé választották.