Derek

Info

Stílusok: Dub, House, Techno

Bemutatkozás

1988-ban születtem, már kicsi koromban (4-5 évesen) az életem részévé vált a zene. A dj-zés 2003 körül kezdett érdekelni, és 2006-ban játszottam először egy solti klubban, itt majdnem fél évig léptem fel heti rendszerességgel. Később Dunaföldváron egy állóhajón szerveztünk nyaranta bulikat, de azóta is sok helyen megfordultam, többek között Szerbiában és Bulgáriában is. 6 alkalommal vettem részt dj versenyen és 2009 tavaszán Dunaújvárosban első, 2011 nyarán pedig Baján harmadik helyezést értem el.

A house és a techno szerelmese vagyok. Igyekszem kerülni a divatzenét, mindig az új hangzásokat keresem. A lehetőségekhez képest főként bakelitről játszom.

Két rádióműsor szerkesztője és dj-je voltam a Nugen.FM-en. Az egyik a Wicked Moments, amellyel minden pénteken délután 5-től 7-ig jelentkeztünk Prekop, Grandy és D22 barátommal. A másik pedig egy lounge műsor Relax The Mind címmel minden vasárnap délután 3-tól. Ebben a projektben társaim: Erro és Peterslounge, azaz a Balkan Junkies volt.

Örökös kedvenceim többek között Westbam, Christian Varela, Sven Vath, Marco Carola, Loco Dice, tINI, Ricardo Villalobos. Ők azok a dj-k és producerek, akik a legjobban formáltak zeneileg.

Események

Képek

Mixek