Bemutatkozás

Életrajz
Dj és Zenei Producer. Meghatározó szerepet töltött be az elektronikus zenei világban: Bejárta a legnagyobb klubokat és fesztiválokat, Magyarország legrangosabb DJ gáláján, a Ballatine’s Music Awards-on is a legjobbak között szerepelt, több nemzetközi, valamint hazai sztárral is dolgozott ám most új néven robbant be a köztudatba.

DANEV 1986. május 19-én született Budapesten. Már fiatal korában közel állt hozzá a zene, rengeteget énekelt, mixelni és zenét írni is is önállóan tanult meg. Tinédzserként hétről hétre nagyobb bukikban találta magát, és egyre jobban figyelte a dj-k, producerek munkáját. 

Hobbinak indult az egész, de egyre több hazai és külföldi előadó figyelt fel tehetségére, és ekkor már felkéréseket is kapott. Több stílust is kipróbált mire megtalálta a sajátját ami leginkább magávalragadó, energikus és modern. Ütős szettekkel és jó hangulattal biztosítja állandó helyét az élvonalban. Mára már nemzetközi szinten is elismert dj és zenei producer, aki ghost producerként* is meghatározó szerepet tölt be a zenei piacon.

*A Ghost Producer egy zenei producer, aki zenét szerez más művészeknek, tudása az elektronikus zenében magasszintű. Segítik a Dj-ék és producerek munkáját lehetővé téve, hogy azok a fellépésekre és turnékra fókuszálhassanak. A szellem producer lehet társ-producer, vagy teljes egészében elkészítheti a track-et vagy asszisztálhat a hangmérnöki munkánál.

Remixeit és saját zenéit szinte minden klubban pörgetik, bárhol is áll be a dj pultba azonnal felfigyelnek rá és rajongani kezdenek érte. Fellépései hatalmas sikert aratnak és rövidesen visszahívást is kap. Szereti és tiszteli a rajongóit akikkel különleges atmoszférát teremtve bulizik együtt. Folyamatosan keresi és felkarolja a könnyűzenei tehetségeket.

DJ and music producer.
DANEV playing a decisive role in the electronic music world. Appearing in the biggest clubs and festivals such as the Ballentine Music Award , Hungary's premier DJ event , along with many top international and domestic stars.

Came out as a blast DANEV, born 19 th of may 1986 in Budapest, Hungary. From the young age music was part of his life, self thought singer, mixer, music writer. As a teenager he did find himself taking part in bigger and bigger events weeks on end whilst catches the attention of DJ's and producers. Something that started as a hobby developed into a lifestyle quickly. Frequently getting invitations home and abroad as an up and coming talent, whilst experimenting different styles discovered his own engaging, energetic, modern uplifting beats, sealing his permanent place in the lead. Today, he is an internationally recognised DJ/Producer appearing ghost producer claiming his high ranking position in the home turf. His work, remixes and own beats spinning on decks across the country , pulling crowd anywhere he is in the mix. Getting invites after invites, creating a special atmosphere with fans and followers in a non-stop party.
 
Ügyvezető igazgató
Remix, collab, mastering, booking: danevofficial@gmail.com vagy a következő telefonszámon: +36 20 432 6027