Megújulás a bajai Club Riverben

2016.01.05. - -

 

Múlt:
A helyszín 1998 óta minden pénteken gőzerővel üzemel mint szórakozóhely, és minden nap mint olasz étterem. A Club River a város egyik legszebb pontján fekszik, a Halászparton, ahonnan nem csak nappal, de este is csodálatos panoráma nyílik a „Sugó”-ra. 17 éves működése alatt már több felújításon esett át a klub, hogy követni tudja a technikai fejlődést. Mindig is adott az igényességre, a külsőre, a belsőre egyaránt. Büszkén kijelenthetjük, hogy a Riverside Pub a bajai éjszakai életben rekordot döntött, mivel nincs a városban még egy ilyen régóta nyitva lévő klub.Jelen:
Sajnos a gazdasági válságot az éjszakai élet is megérezte, de büszkék vagyunk rá, hogy a River ezt a problémát is sikeresen vette. Sorba zárnak be a nagy klubok, egyre kevesebb az igényes és megfizethető szórakozóhely. Egyre kevesebb az olyan hely, ahol a közönségé lenne a főszerep. Sok klubtulajdonos és szervező elfelejti, hogy a közönséget kell kiszolgálni, nem pedig saját igényeiket.
A Riverside Pub új vezetősége a közönség kiszolgálását, az igények kielégítését, az elvárások teljesítését, jó hangulatú és igényes rendezvények lebonyolítását tűzte ki fő céljául.

Jövő:
A 2016-os év fordulópont lesz a Club River történelmében, olyan változtatásokat viszünk végbe, amelyeket 2016 februárjától már a közönség is megtapasztalhat.

Programm változás:
- Havi 2 nagy rendezvény (populáris és underground)

Technikai újítások:
- Január végén kicserélésre kerül a hangrendszer: még minőségibbre és még brutálisabbra
- A fények is megújulnak: új robotlámpák, lézerek és állandó visual show
- Külsőleg is egy új designt kap a klub/étterem

Belépéssel kapcsolatos szigorítások:
- Korhatár 18+
- Igényes öltözködési morál