Jay Lumen dübörög Las Vegas-tól, Torontón át, Hollandiáig és még a Roxfortba is eljutott!

2018.07.30. -

Jay Lumen folyamatos turnéja során ezúttal megtáncoltatta a legendás Las Vegas közönségét, majd Tampa, Toronto, Montreal következett, hogy aztán játsszon egy felejthetetlen szettet Hollandiában az 18hrs Festival fő stage-én és mindeközben még Magyarországra, Csehországba, majd Bulgáriába is volt ideje ellátogatni. Ja és hogy mindezt 2 és fél hét alatt tette úgy, hogy még pihent egyet a varázslatos Roxfortban is? Hogy is van ez?

Jay Lumen szinte megállás nélkül turnézik a világ körül. Naptára lassan követhetetlen, annyi helyen fordul meg és olyannyira gyakran vándorol a kontinensek között. Fellépései rendre hatalmas sikert aratnak a világ bármely pontján, így hát nem is csoda, hogy folyamatosan cikázik a világtérképen.

Ezúttal az Egyesült Államokbeli Tampa volt a kiinduló pont, ahol a The Kennedy vendégeként pörgette a feszes ütemeket, a helyi közönség legnagyobb örömére.


Majd az AIM fesztivál montreali állomásának vendége volt, ahol többek között a nagy öreg Danny Tenaglia oldalán játszhatott.
Innen már rohant is a reptérre, mivel még aznap éjjel egy másik kanadai helyszín, Toronto megaklubja a Rebel várta, melynek Noir névre keresztelt underground termét telítette meg. Ez olyannyira nagy fegyvertény, hogy a klub vezetősége személyesen gratulált Jay-nek a remek hangulatért és azért, hogy ő volt az első Techno DJ, akinek a kedvéért teltházzá dúsult a Noir tánctere.


Jöhetett 2 napnyi megérdemelt pihenés Floridában, egész pontosan Orlando-ban, ahol Jay Lumen a világhírű Universal Studios látványosságának hódolt, köztudott filmrajongói oldalát kielégítve. Sétálhatott az Abszol út-on, betért Ollivanders pálcaboltjába és a Roxfort Expresszel ellátogatott Roxfortba is, melyet az orlandoi Universal csapata teljes életnagyságban megépített, akárcsak minden egyéb Harry Potter díszletet. Persze a Transformers 4D élmény, vagy a Men In Black, King Kong és még számtalan hihetetlen "ride" kipróbálására jutott ideje, melyek egy jó részét mi is nyomon követhettük közösségi oldalain. Így Los Angeles után immár az orlandoi Universal is bekerült Jay "itt is voltam" listájába.


A szinte villanásnyi pihenő után jöhetett Las Vegas, amely valljuk be, sokunk bakancslistáján szerepel. Jay a Techno Taco Tuesday, humoros elnevezésű, vérbeli sötét klubesemény vendége volt a MNTRA csapat szervezésében. Ez a partisorozat gyakorlatilag az egyetlen Techno-t és minőségi  elektronikus zenét felvonultató rendezvény Las Vegas-ban. Itt Jay egy kellemes 4 órás szettel vezette el a közönséget a Techno különböző szintjeire. Másnap még egy kis városnézésre is maradt idő, melynek során a legendás Treasure Island kaszinóhotel vendégeként részt vett a világhírű Cirque Du Soleil estjén is. ezen felül még egy Avengers (Bosszúállók) hotelbéli látványosságra is maradt ideje, ahol őt magát is S.H.I.E.L.D. ügynökké avatták az Avengers S.T.A.T.I.O.N. tour "kiképző programjának" köszönhetően.


Aki pedig azt hinné, hogy ezek után jött a pihenés, az jókorát téved.
Gyors hazarepülés következett egy honi fellépésnek eleget téve Baján, majd másnap Hollandia következett és az 18hrs Festival nagyszínpada, melyen Jay Lumen egy igen masszív 2 órás szettet prezentált a több ezres közönségnek.

Ezt itt végig is hallgathatod és nézheted,
Ezután jöhetett Csehország, egész pontosan Prága legújabb gyöngyszeme az EPIC, mely a jelen és a jövő legjobb technikáival igyekszik a vendégkörét elkápráztatni. Jay Lumen ennek a klubnak sztárvendégeként is hatalmas sikert aratott és 120 percnyi össze nem téveszthető "Jay Lumen sound"-al mozgatta meg a közönséget.


Végül, de nem utolsó sorban Jay megérkezett Bulgáriába, hogy a mára világhírűvé vált Cacao Beach Club csütörtöki buliján okozzon igazi libabőrös 2 és fél órát, mind a helyi, mind az ott nyaraló és szép számban megjelent magyar közönségnek.


Nem mondhatjuk tehát, hogy Jay Lumen lazára venné a tempót, akár turnénaptáráról, akár szettjeiről beszélünk.
Ő maga így emlékezett vissza az elmúlt 2 és fél hétre:

"Las Vegas, Toronto, Montreal, Tampa, Prága, Magyarország, Hollandia, Bulgária? Választani sem tudnék. Fantasztikus élményekkel lettem gazdagabb az összes helyszínen. Volt, ahol igazi nagybetűs fesztivál érzés kerített hatalmába, volt ahol az az igazi sötét és közvetlenül interaktív klub rezgés ölelt magához. Óriási volt és hatalmas köszönet mind a közönségnek, mind a szervezőknek és a saját teamemnek is a remek munkáért.
Az meg már külön jutalom, hogy volt időm eljutni a Universal Studios orlandoi élményparkjába is, hiszen így már átélhettem az élményt mind az ottani, mind a los angelesi parkjukban. Hihetetlen volt. Aki annyira szereti a filmeket, mint én, az egy igazi nagy mesés csodaként éli meg. Többek között ezért is köszönöm a sorsnak, hogy azt csinálhatom, amit imádok és mellé bejárhatom a világot.
A remek bulik, a közönség és ezek a plusz élmények mindig feltöltenek új energiával. Még egyszer köszönet mindenkinek! :)"

Jay Lumen tehát nem fárad. Csak győzzük őt követni.27th Street Parade - Culture of Tolerance

2018.08.11. Belváros, Zürich, Svájc - Zürich, Svájc
Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Joris Voorn, Tale Of Us, Loco Dice, Joseph Capriati, Pan-Pot, wAFF, Eats Everything, Tini Gessler, Bastian Bux, Andres Campo, Andrea Oliva, Nic Fanciulli, Gil Everest, Nici Faerber, Ronny Grauer, Marco Capone, DJerry C, Marco Berto, Vanita, Le Roi, San Marco, Anthik, Andy Katz, Jamira Estrada, Ken Benovi, Wassily, Sensu, Two Waves, Cella, Garance, Null + Void, Soame, Gianni Callipari, Definition, Dario D'attis, Jimi Jules, Manon, Reto Ardour, Ezikiel, Andhim, Animal Trainer, Dubfire, Nicole Moudaber, dk Daniel & Kurt, Aitor Robles, Marek Kay, F.E.M. Ensemble, Night Talk, Angie Taylor, Thomas B, McCoy's S.U.N. Project, Murciano, Luciano, Kantarik, Sanja, Kellerkind, Alain Delay, Thomi B, De La Swing, Manuel Moreno, David Aurel, Ilona Maras, Oliver Aden & Luis Cruz, Sydney Dry, Pitri Heil, Cosmix 2.0, Aaron Khaleian, Adam Ellis, Agent C., Alfred Heinrichs, Andy, Anyken, Arado, B.K., Basement Brothers, Bass Hours, Black Spirit, Brandee, Bynomic, Calou, Frantic / Carol Fernandez, Chris.P, Claz, Cosimo Mele, D-Joker, D.M.G, Danny Carls, Darius, Darren Porter, Dave Hard, Dave Rook, De La Maso, XworkX DJs (DeeCello & Fabio Lombardia), DJ Fly-D, Djulian, Dream, Emilian, Fabio Florido, Ferry Tale, Flowboy, Fly, G.P., George Lamell, Hartmann, Hellchild, Hildi, Jean Pearl, Jerome Anthony, Joe T Vannelli, Joel Fabrice, Johan Gielen, Jose Maria Ramon, Juffy, K-Base, Klangkünstler, Kloë Braun, Laser Lele, Leeroy, Leventino, Liquid Soul, Lupo di Mare, Madwave, Makcim, Max, MC Democian, MC Stephen Davis, Monkey Safari, MoveMental, Mr. Da-Nos, Nade, Nanotek, Nightwalker, Nora En Pure, Pat Farrell, Patrick Vanto, pavl, Pearl, PFW Allstars, Phil Praise, Piranattack, Quicksilver, RamSal, Randy, Raphael Raban, Renisound, Roberto Barone, Robin Tune, Roger M, Rolf Imhof, Roman Klinger, Romano Corsini, Ron, Sachi Toyama, Salon Sombre, Sam Madi, Screech, Sean Tyas, Sei B, Shinouda aka Djane Cämix, Solarstone, Sonidy, Sons Of Maria, Spacekid, Stallo, Stephanie, Steven Stone, Sven May, Taylor & Clarke, Technology, The Lakeman, The Old Dropers, Thomas Lizzara, Tito Torres, Tomcat, Tripple-O, United Levels, Visionkids, Wankelmut, X-Bone, Xicu Portas live, Z-Groove

Kapcsolódó cikkek