A Badgirls új kiadót indít Alliwant néven!

2016.02.29. - -

 

Több mint 15 év után a BADGIRLS klubest végre saját kiadóval jelentkezik ALLIWANT néven!

A legendás egykori keceli Club Korona házigazda triója (James Cole, Pat Duff, Shabaam) a már komoly nemzetközi sikereket elért Collective Machine közreműködésével indítja útjára saját kiadóját.A label „családjához” tartozik Snilloc is, akivel James Cole készítette az első kiadványt. A ’Dusch’ című darab nevéhez híven egy tusolóban énekelgető hölgy vokál darabjait tartalmazza, mely alá ringató groove, megkapó motívum, és persze dinamikus bassline társult. Igazi sexy melodikus tech house, amolyan „badgirls-ös” stílusban.

A remixet a Brise Records főnök, Helmut Dubnitzky jegyzi, akinek átirata atmoszférikusabb, különlegesebb oldalát villantja fel a tracknek.
A kiadványhoz és a labelhez, ahogy azt a srácoktól már megszokhattuk, egyedi arculat is társul. Minden E.P.-re külön a témához grafikus művész által megrajzolt cover dukál majd és hamarosan indul a kiadó weboldala is.

A label nem titkolt célja, hogy amit itthon felépítettek a srácok klubest, rendezvények, vagy éppen DJ karrier szinten, azt nemzetközileg is kamatoztassák.

Így írnak erről:
„Az elmúlt 15 év alatt rengeteg jó kapcsolatra tettünk szert, szinte minden mérvadó figurájával dolgoztunk már a szcénának. Óriási adósságunk, hogy az eltelt években nem léptünk komolyat produceri szinten, hogy a nemzetközi vérkeringésbe is szorosabban bekerüljünk. Mario csatlakozásával a csapathoz, (aki a label manageri teendőket látja majd el) illetve a Snilloc Gabi személyében (aki a produceri dolgainkban a Mario mellett szorosabban segédkezik majd) - végre összeállt az a biztos alap is, amire építeni tudunk.
Nem egy ezredik tucat kiadót szeretnénk létrehozni, hanem valami olyat, amire mint brandre is felfigyelhetnek majd. Így minden kiadványunkon lesznek komolyabb nemzetközileg is ismert artistok, akiket már jegyez a szakma, mindamellett, hogy nyilván új arcokat és a saját dolgainkat is szeretnénk majd bemutatni...”
Supported by:
Agent!, Andre Crom, Arjun Vagale, Claude Vonstroke, Daniel Mehlhart, David Moreno, Eddie Richards, Fabio Ferro, Fideles, German Brigante, Gorge, Gunnar Stiller, Jay West, Joseph Capriati, Marc Depulse, Marc Poppcke, Marco Carola, Michel De Hey, Namito, Oliver Schories, Oscar Barila, Oscar L, Paco Osuna, Paolo Martini, Piemont, Rafa Barrios, Reelow, Richie Hawtin, Riva Starr, Sam Divine, Sascha Sonido, Stacey Pullen, Steve Lawler, Vanilla Ace and many others...

Don’t forget! Alliwant Just Music!

Beatport:
www.pro.beatport.com/release/dusch-ep/1709387

Soundcloud:
www.soundcloud.com/alliwant-music/sets/aiw001-snilloc-james-cole-dusch-ep-incl-helmut-dubnitzky-rmx
Selected Feedbacks:

Stacey Pullen
“cool thanks”

Paco Osuna
“Will try thanks ;)”

Gorge
“Original is cool thanks, downloaded for Gorge”

Sam Divine
“cool vibes!”

Riva Starr
““Nice release thx”

Oliver Schories
“Solid. Thx”

David Moreno
“full support from ibizaglobalradio”

Paolo Martini
“Nice one! Thanks”

Piemont
“Lovely grooves..”

German Brigante
“nice music here!!!”

Agent!
“cool remix”
Sascha Sonido
“Dubnitzky rmx is dope!!!”
Michel De Hey
“Will try Original”

Daniel Mehlhart
“Great Remix”

Marc Poppcke
“Like both versions here. Full support!”

Reelow
“Super ep guys! Good Luck“

Spencer K
“Nice!thx“

Gunnar Stiller
“super release!! thx!”

Arjun Vagale
“Wicked original track”

Vanilla Ace
“Nice early vibes”

Oscar L
“thanks will try!”

Fideles
“helmut remix for us..!!”

Rafa Barrios
“Nice Dusch !!”

Fabio Ferro
“Original is my fav, Thank you!“