Party adatok

Szombat
02
Június
2018
Hello Summer - Gabee & Csongi

Party leírása

▬▬▬▬  HELLO SUMMER  ▬▬▬▬

Itt az ideje fejest ugranunk a nyárba! Innentől már a naptár szerint is hivatalosan kezdetét veszi mindenki kedvenc évszaka. Köszöntsük hát együtt a Nádas Teraszon egy hatalmas nagy bulival!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Az előző szezon folyamán már bemutattuk Nektek, és annyira szerettétek, hogy akkor is többször megfordult nálunk a lejátszok mögött, és ez nem lehet máshogy idén sem, hiszen a kalocsai paprika után ez a fiatal ember a város második legjobb export cikke. Ennyiből már úgy is kitalálhattátok, ha hallottátok már őt, de ha nem, akkor eláruljuk, hogy ő nem más, mint Gabee, aki a legfülledtebb slágereket pörgeti majd nektek az este folyamán.

És természetesen nem maradhat el az, aki nélkül nincs buli a Nádas Teraszon, akit 100% hogy ismertek és szerettek, a rezidensünk, Csongi!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

GUEST ➡ Gabee
Rezidens ➡ Csongi

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Belépő ➡ 1000 Ft

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Az idei évben nem hagyunk Titeket szomjasan, de éhesen se! Szeretnénk bemutatni a Yankee Hot-Dog & Bár-t , melyet megtaláltok majd a Nádas Terasz előtt a füves részen. Ínycsiklandozó hot-dogok és hamburgerek várnak Rátok, kóstoljátok meg mindet!

Érdekelnek a további program lehetőségek? Van még!