Regisztráció

Ha a regisztráció vagy az aktiválás során bármilyen problémába ütközöl, írj levelet az info@kriszfoto.hu-ra.


Felhasználónév:

A felhasználónév NEM tartalmazhat szóközt illetve ékezetes vagy speciális karaktereket és NAGY BETŰT, még a szó elején sem, mint nagy kezdőbetű! Engedélyezett karakterek: az angol abc kis betűi, a számok és az aláhúzás!

E-mail:

Egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni. Fontos, hogy valódi címet adj meg, mert sikeres regisztrációt követően a rendszer levelet küld, és azzal tudod aktiválni a fiókod!

Jelszó:

A rendszer a jelszó esetén megkülönbözteti a kis- és nagy betűket. A jelszó minimum 4 és maximum 16 karakter lehet.

Jelszó mégegyszer:

 
   

Miért érdemes regisztrálni? Azonnal értesülhetsz az alábbi eseményekről:
  • ha egy fejlesztés befejeződik,
  • ha egy új menüpont vagy funkció elindul,
  • ha egy meglévő hiba javításra kerül,
  • ha különleges cikk, fényképsorozat vagy exkluzív zene kerül fel.
A regisztráció alatt létrehozott felhasználónév és jelszó segítségével a fórumba beléphetsz, hozzászólhatsz, tehát aktív részese lehetsz a kriszfoto közösségnek.

Harmadsorban pedig a nagyobb eseményekről hírlevélben értesülhetsz. Természetesen ezt a funkciót le is mondhatod, de a felhasználóneved és jelszavad továbbra is megmarad, így a játékokon történő részvételre és a fórum használatára ezek után is jogosult maradsz. A hírlevél lemondása az értesítő levelek lemondása is egyben, ami azt jelenti, hogy a továbbiakban sem hírlevél nem jár, sem az oldallal kapcsolatos fejlesztésekről, illetve változásokról sem küldünk ki tájékoztatót a leiratkozók részére.