Jay Lumen rekord közönségszám előtt játszott a Space nagytermében, Ibizán!

2015.07.15. - -

 

Jay Lumen az ibizai Space nagytermében headlinerként pörgethette a lemezeket. A buli olyannyira jól sikerült, hogy az est folyamán megdőlt az idei szezon addigi rekordja és a vendégek száma átlépte a bűvös 4000 főt. Ezzel a buli többek között Richie Hawtin Enter partisorozatát is beelőzte.Jay Lumen természetesen továbbra sem tud egy helyben maradni. A folyamatosan mozgásban lévő művész ezúttal, immár sokadszorra látogatott vissza Ibizára, hogy 2 órán át táncoltassa meg a legendás Space nagytermének közönségét.
Az estre az El Row csapatának meghívására érkezett, akikre nyugodtan mondhatjuk, hogy lassan Jay második családjává avanzsálódnak, hiszen előszeretettel hívják őt rendezvényeikre az eddigi közös sikerek okán.A Space, Ibiza talán legrégebb óta tündöklő klubja, mely a világ minden jelentősebb sztár DJ-jét felvonultatta már a hosszú évek során. Jelenleg ez a klub ad otthont Richie Hawtin Enter sorozatának, Carl Cox Revolution-jának, de Luciano Vagabundos estjeinek is. A klub egyébként a tavalyi esztendőben ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, ami egy szórakozóhely történetében igazán szép szám, pláne ha azt is figyelembe vesszük, hogy ez idő alatt a Space töretlen népszerűsége nem, hogy csorbult volna, de ha ez lehetséges egyáltalán, még magasabb szintekre emelkedett.

Nem is csoda hát, hogy a Space nagyterme minden előadó / DJ számára elérendő cél. Persze legtöbben csak álmodni mernek róla, hiszen mind a külső szervező csapatok, mind maga a klub alaposan megfontolja, hogy kit hív meg - vagy csúnya szóval - "enged" a klub DJ pultja mögé, legyen szó bármely terméről, nem is beszélve a nagyteremről.Jay Lumen immár második éve jár vissza az ibizai Space-be - melyre jó néhány DJ már bőven ráaggatná a "Space rezidens" címkét - így nem is csoda, hogy szettjeit nem csak a közönség, de a spanyol és nemzetközi média is nagy figyelemmel és érdeklődéssel várja évről-évre. Ezúttal több élő teljes szettes videofelvétel is készült Jay-ről, ezen felül egy exkluzív interjú a Groovety TV számára. (Melynek spanyol anyavállalata birtokolja többek között a futball világbajnokság és a Forma-1 közvetítési és terjesztési jogait.)

Jay Lumen mellett a visszatérésén dolgozó csapat a Groove Armada is fellépett ám az est "főidejét" Jay-re osztották, így 1:30-tól 3:30-ig övé volt a főszerep a Space DJ pultjában. A szervezők a meghívással egyértelműen jól döntöttek, ugyanis Jay show-jára óriási volt az érdeklődés és a klub nagyterme zsúfolásig volt megtelve mosolygó és elégedetten bulizó partiarcokkal.Az El Row estjei már önmagukban is erősek, hiszen világszerte ismert a sikertörténet, ahogy az 5 éve kis afterpartiként Barcelonából induló buli sorozat, immár világhírű "nagyrendezvénnyé" nőtte ki magát, mely után kapkodnak a klubok. Ennek ellenére jól érezhető, hogy az érdeklődésre számot tartó DJ-k és előadók mennyire hozzák meg a még nagyobb látogató számokat, akár még a Space esetében is.
Ezúttal sem volt ez másként, hiszen az estre, melynek egyik kiemelt vendégművésze Jay Lumen volt, a szezon addigi legtöbb jegyét adták el és így a látogatók száma átlépte 4000 fős elvi határt. Ez az idei szezonban még Richie Hawtin Enter sorozatának sem sikerült, így mind Jay, mind az El Row csapata örülhetett a jó hírnek és a fantasztikus bulinak.Jay az alábbi szavakkal kommentálta az ibizai bulit:

"Mindig óriási élmény Ibizán játszani, különösen ha a Space-ről van szó. Ez egy olyan legendás helyszín, amiről kezdőként szinte minden nap álmodtam és nagyon távolinak tűnt. Aztán amikor először játszottam ott, akkor épp csak a földet nem csókoltam meg, pedig majdnem. :D Mondjuk ezzel anno ugyanígy voltam a Privilege esetében is, vagy még hosszú évekkel ezelőtt, az akkor még dübörgő Eden-es első fellépésem alkalmával.
Most már úgy tűnik, hogy évről-évre vissza járok a Space-be, de mindig óriási érzés és ez azt hiszem, soha nem fog halványulni, különösen, hogy imádom, amit csinálok.
Az El Row csapatáról pedig csak annyit tudnék mondani, hogy imádom őket. Egy igazi nagy család, ahol az ember mindig otthon érzi magát."
Jay Lumen az idei szezonban még 3-szor fog fellépni Ibizán. Tiszteletét teszi a szintén világhírű Sankeys-ben, majd a korábban Luciano rezidenciájaként is ismertté vált Destino színpadán és végül a szezon zárásaként szeptemberben ismét visszatér a Space-be, hogy ezzel méltó keretbe foglalja az idei ibizai nyarat.

Aki teheti, csípje el valamelyik buliját, ha Ibizán jár!Itt megnézheted Jay Lumen szettjének közel teljes videóját 108 percben:27th Street Parade - Culture of Tolerance

2018.08.11. Belváros, Zürich, Svájc - Zürich, Svájc
Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Joris Voorn, Tale Of Us, Loco Dice, Joseph Capriati, Pan-Pot, wAFF, Eats Everything, Tini Gessler, Bastian Bux, Andres Campo, Andrea Oliva, Nic Fanciulli, Gil Everest, Nici Faerber, Ronny Grauer, Marco Capone, DJerry C, Marco Berto, Vanita, Le Roi, San Marco, Anthik, Andy Katz, Jamira Estrada, Ken Benovi, Wassily, Sensu, Two Waves, Cella, Garance, Null + Void, Soame, Gianni Callipari, Definition, Dario D'attis, Jimi Jules, Manon, Reto Ardour, Ezikiel, Andhim, Animal Trainer, Dubfire, Nicole Moudaber, dk Daniel & Kurt, Aitor Robles, Marek Kay, F.E.M. Ensemble, Night Talk, Angie Taylor, Thomas B, McCoy's S.U.N. Project, Murciano, Luciano, Kantarik, Sanja, Kellerkind, Alain Delay, Thomi B, De La Swing, Manuel Moreno, David Aurel, Ilona Maras, Oliver Aden & Luis Cruz, Sydney Dry, Pitri Heil, Cosmix 2.0, Aaron Khaleian, Adam Ellis, Agent C., Alfred Heinrichs, Andy, Anyken, Arado, B.K., Basement Brothers, Bass Hours, Black Spirit, Brandee, Bynomic, Calou, Frantic / Carol Fernandez, Chris.P, Claz, Cosimo Mele, D-Joker, D.M.G, Danny Carls, Darius, Darren Porter, Dave Hard, Dave Rook, De La Maso, XworkX DJs (DeeCello & Fabio Lombardia), DJ Fly-D, Djulian, Dream, Emilian, Fabio Florido, Ferry Tale, Flowboy, Fly, G.P., George Lamell, Hartmann, Hellchild, Hildi, Jean Pearl, Jerome Anthony, Joe T Vannelli, Joel Fabrice, Johan Gielen, Jose Maria Ramon, Juffy, K-Base, Klangkünstler, Kloë Braun, Laser Lele, Leeroy, Leventino, Liquid Soul, Lupo di Mare, Madwave, Makcim, Max, MC Democian, MC Stephen Davis, Monkey Safari, MoveMental, Mr. Da-Nos, Nade, Nanotek, Nightwalker, Nora En Pure, Pat Farrell, Patrick Vanto, pavl, Pearl, PFW Allstars, Phil Praise, Piranattack, Quicksilver, RamSal, Randy, Raphael Raban, Renisound, Roberto Barone, Robin Tune, Roger M, Rolf Imhof, Roman Klinger, Romano Corsini, Ron, Sachi Toyama, Salon Sombre, Sam Madi, Screech, Sean Tyas, Sei B, Shinouda aka Djane Cämix, Solarstone, Sonidy, Sons Of Maria, Spacekid, Stallo, Stephanie, Steven Stone, Sven May, Taylor & Clarke, Technology, The Lakeman, The Old Dropers, Thomas Lizzara, Tito Torres, Tomcat, Tripple-O, United Levels, Visionkids, Wankelmut, X-Bone, Xicu Portas live, Z-Groove

Kapcsolódó cikkek