Jay Lumen Miamiban

2013.03.05. - -

 

Jay Lumen a SPACE Miami színpadán!Jay Lumen a legendás SPACE Klub lemezjátszói mögött játszott kiemelt vendégként Miamiban.  A "The Techno Loft" rendezvénysorozat keretein belül több, mint 2 órán keresztül mozgatta meg az amerikai közönséget.


Hazánk legkeresettebb underground exportcikke 2013-ban is folytatja üstökösszerű pályafutását. Nemrég számoltunk be Get Yaa című No.1 daláról, mellyel ebben az évben is megadta az alaphangot, máris újabb szenzációs hírrel szolgálhatunk.

Jay Lumen ezúttal a világhírű Space Miami falai között bizonyította tehetségét. Az Egyesült Államokbeli klubot tulajdonképpen senkinek sem kell bemutatni, hiszen a Space neve azoknak is ismerősen cseng, akik nem követik napi szinten a klubélet eseményeit.
A Space tulajdonképpen megnyitása óta az elektronikus zene egyik fellegvára, legyen szó main stream, vagy underground előadókról, ám hírnevét mégis elsősorban az igényes és előremutató zeneiségű parti sorozatainak köszönheti a kezdet kezdete óta.

A Space Miami az USA egyik legmeghatározóbb klubjává nőtte ki magát az évek során. Ez annak ellenére sikerült neki, hogy az igényes elektronikus zene a 90-es évek után sokáig szinte csak Európában volt igazán meghatározó, ám a Space tudta tartani a lépést és ismét az „Új világra” terelte a közönség és a szakma figyelmét egyaránt.
Természetesen az évről évre megrendezett WMC-nek is mindig fontos állomása ez a partyhely, mely nyilvánvalóan szintén emeli a Space fényét.


A klubban szinte minden világsztár megfordult már, akárcsak Richie Hawtin, Loco Dice, Marco Carola, Dubfire, Adam Beyer, Luciano, Joris Voorn, Carl Cox, Chris Liebing, és még hosszan sorolhatnánk a nagyobbnál nagyobb neveket.Az est egyik kiemelt vendége ezúttal Jay Lumen volt, ami igencsak nagy megtiszteltetés és egyben fegyvertény, minden DJ számára.
A tervezett 2 órás szett után még néhány plussz dal is felkerült a lemezjátszókra, nyilvánvalóvá téve, hogy mind a közönség, mind Jay élvezte az estét.

Jay Lumen az alábbi szavakkal kommentálta a Miamiban töltött időt:
"Mindenképpen nagyszerű élmény volt abban a klubban zenélni, melynek bulijait kezdőként még videóról néztem álmélkodva. Hálás vagyok a sorsnak, hogy alkalmam lehetett a Space-ben játszani. Köszönöm mindenkinek!"

Újabb jelentős és egyben mérföldkőnek számító klub tűnik fel tehát Jay Lumen neve alatt. Mi pedig örömmel figyeljünk hazánk büszkeségének nemzetközi sikereit...

Jay Lumen élő mixe rögzítésre került a SPACE-ben, melyet az alábbi link segítségével le is tudtok tölteni.

www.soundcloud.com/jay-lumen-official/jay-lumen-live-at-space-miamiKapcsolódó cikkek:
Jay Lumen egy friss No.1 dallal kezdte az új évet a párizsi Rex Clubban!
Jay Lumen a legendás berlini TRESOR club sztárvendége volt!
Világszenzáció: Jay Lumen 1 éve megszakítás nélkül a Top10-ben!!!
Jay Lumen a legendás Privilege headlinere volt IbizánKapcsolódó cikkek