Jay Lumen Koreában és Bulgáriában is pörgette legfrissebb Top3-as dalát!

2014.02.26. - -

 

Jay Lumen ezúttal Koreába és Bulgáriába látogatott el, hogy elkápráztassa a helyi egy-egy remekbe szabott DJ szettel. Persze egyik alkalommal sem hagyhatta ki a műsorból, az alig 2 hét alatt techno eposszá váló, legfrissebb dalát a Cube-ot, mely egészen a Beatport techno listájának 3. helyéig jutott.

Most év elején számoltunk be Jay Lumen No.1 kislemezéről, de Jay máris - kicsit több, mint egy hónapra rá - újabb szenzációval szolgál.
Legfrissebb kislemezének Cube című dala egészen a 3. helyig jutott a Beatport techno toplistáján míg a címadó dal, a Give Yourself is a legjobb 15 között szerepelt. A kislemezt, mely az Octopus Recordings gondozásában jelent meg, egyébként az olasz techno fenegyerekkel, Sasha Carassival közösen készítette, így az öröm is közös a fantasztikus helyezések láttán. A dal mellett a szakma is egyértelműen lette a voksát, hiszen olyan nevek játszák előszeretettel, mint Adam Beyer, Richie Hawtin, Joceph Capriati, Paco Osuna, Sven Vath, Monika Kruse, Chris Liebing, és még hosszan sorolhatnánk.

Persze Jay épp csak felfogni tudja toplistás sikereit, hiszen világhírű DJként folyamatosan járja a világot és annak színpadait.
Legutóbb Koreában és Bulgáriában játszott egy-egy fergeteges hangulatú estet prezentálva.

A Yalta Club nem csak Sofia, de talán egész Bulgária legismertebb klubja, mely kizárólag az elektronikus zene kedvelőinek épült. A klub olyannyira népszerű, hogy az átlag bulgáriai belépőárak háromszorosával dolgoznak. Olyan nevek fordultak már meg itt, mint Adam Beyer, Richie Hawtin, Magda, Booka Shade, Monika Kruse, John Digweed, Sasha, Chris Liebing, stb.
A tavalyi év végén a klub új szárnnyal bővült, így a Yalta immár két, azonos kapacitású teremmel rendelkezik. Egy a könnyedebb house világát kedvelők számára fenntartott helyszínnel, illetve egy igazi underground, klasszikusan puritán, betonoszlopos "semmi csicsa csak a zene" kategóriájú teremmel.
Jay Lumen természetesen az utóbbi, tehát az underground terem headlinere, vagyis kiemelt sztárvendége volt.
Jay akkora hangulatot varázsolt, hogy a Yalta helyi DJ-i nem is akartak visszaállni a pultba, mert ők is Jay szettjét hallgatták és arra bulizva élvezték az estét. Nem is csoda hát, hogy a tervezett 2 órás szett helyett 3 órán át játszott a hálás közönségnek.

Bulgária sikere után egy remekbe szabott soproni, a Secret Fusion est keretében zajlott buli zárta a hétvégét, hogy pár nap pihenés után következhessen egy koreai parti.

Jay Lumen Korea fővárosába, Szöulba látogatott, ahol ezúttal a világhírű Octagon klub látta vendégül, szintén headlinerként. Erre a klubra olyannyira igaz a "világhírű" jelző, hogy a brit DJ Mag, a világ 12. Legjobb klubjának választotta top100-as listáján.
A klub az utóbbi időszakban tűzte ki célul, hogy az igényes elektronikus zenét is elkezdi népszerűsíteni, hiszen erre egyértelmű és egyre komolyabb érdeklődés mutatkozik már Koreában is.
Jay teltház és óriási hangulat mellett játszhatta kedvenceit, több mint 2 órában. Hazánk üstököse már nem először játszik Szöulban, hiszen alig egy évvel ezelőtt szintén itt pörgette a lemezeket, akkor ez Ellui falai között.
A vacsora alkalmával természetesen nem maradhatott el a legendás koreai barbecue sem, melyet minden Szöulban járónak érdemes kipróbálni, akit kicsit is érdekel a különböző népek gasztronómiája, vagy egyszerűen csak egy igazán finomat akar enni. Egy kellemes vacsora után a buli is nagyobb mosollyal indul.

Persze akárcsak Bulgáriában, itt Szöulban is felcsendült Jay legfrissebb, "Cube" című dala, mely óriási sikert aratott.

Nos tehát egy újabb Top5-ös dal és ilyen szenzációs bulik után mit is mondhatnánk Jay Lumennek?
További sok sikert és várjuk az újabb szenzációs híreket!
 


27th Street Parade - Culture of Tolerance

2018.08.11. Belváros, Zürich, Svájc - Zürich, Svájc
Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Joris Voorn, Tale Of Us, Loco Dice, Joseph Capriati, Pan-Pot, wAFF, Eats Everything, Tini Gessler, Bastian Bux, Andres Campo, Andrea Oliva, Nic Fanciulli, Gil Everest, Nici Faerber, Ronny Grauer, Marco Capone, DJerry C, Marco Berto, Vanita, Le Roi, San Marco, Anthik, Andy Katz, Jamira Estrada, Ken Benovi, Wassily, Sensu, Two Waves, Cella, Garance, Null + Void, Soame, Gianni Callipari, Definition, Dario D'attis, Jimi Jules, Manon, Reto Ardour, Ezikiel, Andhim, Animal Trainer, Dubfire, Nicole Moudaber, dk Daniel & Kurt, Aitor Robles, Marek Kay, F.E.M. Ensemble, Night Talk, Angie Taylor, Thomas B, McCoy's S.U.N. Project, Murciano, Luciano, Kantarik, Sanja, Kellerkind, Alain Delay, Thomi B, De La Swing, Manuel Moreno, David Aurel, Ilona Maras, Oliver Aden & Luis Cruz, Sydney Dry, Pitri Heil, Cosmix 2.0, Aaron Khaleian, Adam Ellis, Agent C., Alfred Heinrichs, Andy, Anyken, Arado, B.K., Basement Brothers, Bass Hours, Black Spirit, Brandee, Bynomic, Calou, Frantic / Carol Fernandez, Chris.P, Claz, Cosimo Mele, D-Joker, D.M.G, Danny Carls, Darius, Darren Porter, Dave Hard, Dave Rook, De La Maso, XworkX DJs (DeeCello & Fabio Lombardia), DJ Fly-D, Djulian, Dream, Emilian, Fabio Florido, Ferry Tale, Flowboy, Fly, G.P., George Lamell, Hartmann, Hellchild, Hildi, Jean Pearl, Jerome Anthony, Joe T Vannelli, Joel Fabrice, Johan Gielen, Jose Maria Ramon, Juffy, K-Base, Klangkünstler, Kloë Braun, Laser Lele, Leeroy, Leventino, Liquid Soul, Lupo di Mare, Madwave, Makcim, Max, MC Democian, MC Stephen Davis, Monkey Safari, MoveMental, Mr. Da-Nos, Nade, Nanotek, Nightwalker, Nora En Pure, Pat Farrell, Patrick Vanto, pavl, Pearl, PFW Allstars, Phil Praise, Piranattack, Quicksilver, RamSal, Randy, Raphael Raban, Renisound, Roberto Barone, Robin Tune, Roger M, Rolf Imhof, Roman Klinger, Romano Corsini, Ron, Sachi Toyama, Salon Sombre, Sam Madi, Screech, Sean Tyas, Sei B, Shinouda aka Djane Cämix, Solarstone, Sonidy, Sons Of Maria, Spacekid, Stallo, Stephanie, Steven Stone, Sven May, Taylor & Clarke, Technology, The Lakeman, The Old Dropers, Thomas Lizzara, Tito Torres, Tomcat, Tripple-O, United Levels, Visionkids, Wankelmut, X-Bone, Xicu Portas live, Z-Groove

Kapcsolódó cikkek