Jay Lumen Ibizán

2012.09.10. - -

Jay Lumen a legendás Privilege headlinere volt IbizánJay Lumen a méltán legendás ibizai Privilege club headlinere, azaz vezető sztárvendége volt. Ibiza egyik vezető klubjának legfrissebb, ez évben megnyitott arénáját Jay neve, több, mint 4000 fős létszámmal 100%-ig megtelítette.

Megszokhattuk már, hogy a mi Jay Lumenünk szinte hétről hétre újabb korlátokat dönt le és olyan eredményeket ér el, amiket előtte még senki.

Ezúttal mint első magyar DJ, headlinerként kapott lehetőséget a világszerte híres Privilege lemezjátszói mögött, Ibizán.
Különösen nagy fegyvertény ez azt figyelembe véve, hogy Jay Lumen neve egyedüli meghívott sztárvendégként volt képes megtölteni a Privilege, Vista névre keresztelt arénáját, mely több, mint 4000 fős vendéglétszámot jelent.
Jay  a RowShow elnevezésű szombatonkénti partisorozat vendégeként játszott a klubban, mely igen nagy megtiszteltetés, ha számba vesszük, hogy kik fordultak meg már előtte ott az idei szezonban. Ez évben többek között olyan nevek játszottak a RowShow bulijain, mint John Digweed, Paul Ritch, Carlo Lio, Booka Shade, Popof, Paco Osuna, Format B, vagy természetesen ez alkalommal Jay Lumen.A szervezők semmit nem bíztak a véletlenre. A rendezvényt óriási promóciós kampány előzte meg, melybe számtalan rádió és újságinterjú beletartozott Jay számára. Ezen felül a buli estéjén 8 órától Jay Lumen 1 órán át élőben játszott az ibizai Sonica Radio műsorában, egy élő interjúval egybekötve. Az interjú során szóba került Jay legfrissebb remixe is, melyet a detroit techno legenda, Kevin Saunderson számára készített, és mely immár hetek óta a Beatport 2. helyén trónol.

Az élő rádióadást követően némi megszakítással következhetett is a Privilege bulija. A festői környezetben, az Amnesiától nem messze található domboldalban elhelyezkedő klub az egyik legexkluzívabb rendezvényhelyszín. Jay neve számtalan országból vonzotta a közönséget. Volt olyan baráti társaság, amely csak a buli és az ő kedvéért repült át Barcelonából, de olyan is, aki Svédországból, vagy Amsterdamból látogatott el Jay bulijára csak a szombat este kedvéért.

Jay Lumen ugyanakkor a pihenésre is kihasználta a kint töltött időszakot, hiszen egészen pontosan egy hétig volt lehetősége pihenni Ibiza szigetén, amely ilyen feszített tempó és telített turnénaptár mellett már igazán ráférhetett hazánk üstökösére.


Jay az alábbi szavakkal kommentálta ibizai kiruccanását:

„Mondanom sem kell, hogy Ibiza évről-évre fantasztikus élményt jelent számomra. Már évek óta járok vissza, de a Privilegeben idén először volt szerencsém játszani. Meglepő volt az óriási hangulat és az is, hogy hányan gratuláltak és mennyi országból jöttek, csak az én kedvemért. Ezúton is köszönöm nekik.
A másik oldalról, évek óta először szántam időt a nyaralásra, ami nagyon feltöltött és ötletekkel tele jöttem haza a 7 napos pihenés után. Arról már nem is beszélve, hogy a buli mekkora lendületet adott.”

Jay Lumen ismét egy óriás bulin, egy exkluzív helyszínen csillogtatta meg tehetségét, és ezzel egy újabb - addig elérhetetlennek tűnő - lépcsőfokra állt fel...A teljes fotógaléria az alábbi linken tekinthető meg:
http://www.kriszfoto.hu/partykepek/2012/2012_09_01_privilege_sanrafael

Kapcsolódó cikkek