Jay Lumen egy No.1 dallal

2013.01.29. - -

 

Jay Lumen egy friss No.1 dallal  kezdte az új évet a párizsi Rex Clubban!


Jay Lumen a legendás Rex Club falai között kezdte az új évet, ahol pörgette akkor még megjelenés előtt álló legújabb kislemezének dalait is. Az azóta megjelent Get Yaa! EP-nek mindössze 2 napra volt szüksége, hogy a megjelenés után a Beatport Top10-ében landoljon és azóta a címadó dal már az első, No.1 pozíciót birtokolja.


Az elmúlt évek szárnyalásai után úgy tűnik, hogy a 2013-as esztendő is Jay Lumen éve lesz, hiszen hazai büszkeségünk nem hogy rápihenne az eddig is hihetetlen sikereire, de újabbakkal tetézi azokat.

Az idei évnek mindjárt az elején elkápráztatta rajongóit több hatalmas siker formájában. Először is mindjárt január első hétvégéjén behúzhatott egy újabb mérföldkőnek számító legendás techno klubbot a fellépési listájában. Jay ezúttal a nem véletlenül világhírűvé vált REX színpadán táncoltathatta meg a nagyérdeműt. A REX-ben kizárólag a világ top techno, tech house és esetenként deep house művészei kapnak lehetőséget, hiszen a klub kizárólag az igényes elektronikuszenét támogatja.

A buli óriási sikerrel zajlott teljes teltház és fantasztikus hangulat mellett. Jay természetesen ezúttal is csempészett kuriózumnak számító dalokat DJ szettjébe, ezzel is emelve az est exkluzivitását. Felcsendült többek között az akkor még megjelenés előtt álló "Get Yaa!" című kislemeze is, mely osztatlan sikert aratott a közönség körében.
Ezt később a toplistás helyezések is igazolták.


A Great Stuff gondozásában a virtuális és valós polcokra került friss Jay Lumen kislemez mindössze 2 nap leforgása alatt üstökösként száguldott a Beatport eladási listájának Top10-ébe, s a címadó dal mára a techno top chart No.1 pozícióját foglalja el. Ugyanakkor az EP másik két dala is toplistára tudott kerülni, mely nem kis fegyvertény, hiszen arra, hogy kislemez mindhárom dala top chartos legyen, meglehetősen ritkán látunk példát.

Jay egyébként már nem először fordul meg a legendás Great Stuff kiadó berkeiben, hiszen példaként a tavalyi év januárját szintén itt kezdte egy mára örökzölddé vált kislemezzel. A tavaly januárban megjelent "The Drummer" ugyanis több mint 3 hónapon át vezette akkor a Beatport techno toplistáját és beválasztották a 2012-es esztendő 10 legjobb techno szerzeménye közé.
Így tehát nem csoda, hogy a Great Stuff kiadói vezetői mint mindig, ezúttal is örömmel vették szárnyaik alá Jay idei első kislemezét, és mint az eredmények mutatják, ismét jól döntöttek.

Jay Lumen az alábbi szavakkal kommentálta az eseményeket:

"- Meglehetősen jól indult a 2013-as év a számomra. A párizsi Rex már nagyon régi álmom volt és örülök, hogy itt kezdhettem az újesztendőt. Nagyon jól éreztem magam és itt is lehetőségem nyílt letesztelni az új dalokat, akárcsak a "Get Yaa!"-t. Nagyon nagy ováció fogadta, de akkor még nem gondoltam volna, hogy Top10-es, vagy akár No.1 dal lehet belőle. Köszönöm mindenkinek, aki játssza, hallgatja, szereti és köszönöm a rengeteg pozitív visszajelzést is!"

Persze Jay januárban még számtalan helyen megfordult. Többek között Ukrajnában, Skóciában, Angliában és persze hazánkban is talált időt a fellépésre, hiszen bármilyen magasra is visz az útja, magyar közönségét sem hanyagolja el.

Gratulálunk, Jay...!Íme egy rövid video Jay párizsi bulijáról:Kapcsolódó cikkek