Jay Lumen a legendás Space Ibiza sztárvendége volt!

2014.06.25. - -

 

Jay Lumen az ibizai Space egyik headlinere volt szombaton. A spanyol bulisziget mai napig legjelentősebb és legpatinásabb klubja, teltházzal és óriási hangulattal fogadta Jay-t, aki egy fergeteges szettel varázsolta el a közönséget. Mindemellett arra is sikerült időt szakítania, hogy meglepetés vendégeként meglátogassa a Burn Residency ibizai táborát, ahol 1 órában válaszolt a nemzetközi DJ versenyző palánták záporozó kérdéseire és egy rövid interjút is adott a verseny jelentőségéről.

Már megszokhattuk, hogy Jay Lumen legendás városokban, klubokban, helyszíneken fordul meg, hogy szettjeivel rendre felpezsdítse a közönséget.
Ez alkalommal egy olyan klub látta vendégül, mely 1989 óta tehát immár 25 éve a parti közönség zarándokhelye.
Jay Lumen a Space Ibiza sztárvendége volt egy fergeteges másfél órás szett erejéig.

Jay a nagyteremben (main room) táncoltatta meg a publikumot, ahol felejthetetlen hangulatot teremtett az El Row Ibiza és a Kehakuma nevével fémjelzett esten.
Ez évben a szombatokat ugyanis ez a két team szervezi a Space számára Ibizán és úgy tűnik, hogy ez idáig óriási sikerrel, hiszen a klub teljes teltház mellett élhette meg ezt az estét is, ami több ezer embert jelent.
A Space, El Row + Kehakuma szombatjain egyébként idén olyan nevek kapnak még helyet, mint például Tiga, Seth Troxler, Hot Since 82, Anja Schneider, Sasha Carassi, Fritz Kalkbrenner, csak hogy néhány nevet említsünk.

Jay Lumen tehát elvarázsolta a Space Ibiza közönségét, de ezzel nem érte be a szigeten töltött hétvégéje során.

Néhány óra alvás után ugyanis időt szakított arra is, hogy meglepetésként meglátogassa a Burn Residency ibizai táborát és 1 órában válaszoljon a versenyző DJ jelöltek számtalan kérdésére egy kötetlen beszélgetés keretében.
Jay Lumen megjelenése a táborban olyannyira meglepetés volt a döntős versenyzők számára, hogy a szervezők bejelentését először a legtöbb versenyző el sem akarta, vagy merte hinni egészen addig, amíg Jay személyesen meg nem jelent a hotel tetőteraszán.
Ebben a pillanatban viszont már csodáló tekintetek és taps fogadta.

A kötetlen beszélgetés, melyet a Burn TV stábja is végigkísért, elsősorban arra irányult, hogy az országonkénti nyertesként a nemzetközi döntőbe jutott mezőny információkat kaphasson egy autentikus, a DJ "szakmában" világszerte már-már sztárrá avanzsálódott előadóművésztől.

A kamera tulajdonképpen még nem is forgott, de a DJ palánták máris bombázni kezdték Jay-t a kérdéseikkel, így a tervezett 1 óra perceknek tűnve repült el.
Jay végül még adott egy pár perces interjút a Burn TV stábjának, melyben a verseny jelentőségét is méltatta, majd betartva igen szoros napi programját már indult is a reptérre, elbúcsúzva a versenyzőktől.

Jay Lumen tehát fantasztikus bulit prezentált az ibizai Space falai között és emellett tanácsaival segített a Burn Residency DJ jelöltjeinek is, hogy megvalósíthassák álmaikat, ahogy ezt ő is megteszi a sajátjaival nap, mint nap... 


27th Street Parade - Culture of Tolerance

2018.08.11. Belváros, Zürich, Svájc - Zürich, Svájc
Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Joris Voorn, Tale Of Us, Loco Dice, Joseph Capriati, Pan-Pot, wAFF, Eats Everything, Tini Gessler, Bastian Bux, Andres Campo, Andrea Oliva, Nic Fanciulli, Gil Everest, Nici Faerber, Ronny Grauer, Marco Capone, DJerry C, Marco Berto, Vanita, Le Roi, San Marco, Anthik, Andy Katz, Jamira Estrada, Ken Benovi, Wassily, Sensu, Two Waves, Cella, Garance, Null + Void, Soame, Gianni Callipari, Definition, Dario D'attis, Jimi Jules, Manon, Reto Ardour, Ezikiel, Andhim, Animal Trainer, Dubfire, Nicole Moudaber, dk Daniel & Kurt, Aitor Robles, Marek Kay, F.E.M. Ensemble, Night Talk, Angie Taylor, Thomas B, McCoy's S.U.N. Project, Murciano, Luciano, Kantarik, Sanja, Kellerkind, Alain Delay, Thomi B, De La Swing, Manuel Moreno, David Aurel, Ilona Maras, Oliver Aden & Luis Cruz, Sydney Dry, Pitri Heil, Cosmix 2.0, Aaron Khaleian, Adam Ellis, Agent C., Alfred Heinrichs, Andy, Anyken, Arado, B.K., Basement Brothers, Bass Hours, Black Spirit, Brandee, Bynomic, Calou, Frantic / Carol Fernandez, Chris.P, Claz, Cosimo Mele, D-Joker, D.M.G, Danny Carls, Darius, Darren Porter, Dave Hard, Dave Rook, De La Maso, XworkX DJs (DeeCello & Fabio Lombardia), DJ Fly-D, Djulian, Dream, Emilian, Fabio Florido, Ferry Tale, Flowboy, Fly, G.P., George Lamell, Hartmann, Hellchild, Hildi, Jean Pearl, Jerome Anthony, Joe T Vannelli, Joel Fabrice, Johan Gielen, Jose Maria Ramon, Juffy, K-Base, Klangkünstler, Kloë Braun, Laser Lele, Leeroy, Leventino, Liquid Soul, Lupo di Mare, Madwave, Makcim, Max, MC Democian, MC Stephen Davis, Monkey Safari, MoveMental, Mr. Da-Nos, Nade, Nanotek, Nightwalker, Nora En Pure, Pat Farrell, Patrick Vanto, pavl, Pearl, PFW Allstars, Phil Praise, Piranattack, Quicksilver, RamSal, Randy, Raphael Raban, Renisound, Roberto Barone, Robin Tune, Roger M, Rolf Imhof, Roman Klinger, Romano Corsini, Ron, Sachi Toyama, Salon Sombre, Sam Madi, Screech, Sean Tyas, Sei B, Shinouda aka Djane Cämix, Solarstone, Sonidy, Sons Of Maria, Spacekid, Stallo, Stephanie, Steven Stone, Sven May, Taylor & Clarke, Technology, The Lakeman, The Old Dropers, Thomas Lizzara, Tito Torres, Tomcat, Tripple-O, United Levels, Visionkids, Wankelmut, X-Bone, Xicu Portas live, Z-Groove

Kapcsolódó cikkek