Jay Lumen a 2014-es évet is No.1 kislemezzel indította,

2014.01.21. - -

Jay Lumen a 2014-es évet is No.1 kislemezzel indította, amit Franciaországban egy hatalmas bulival ünnepelt!Jay Lumen a 2014-es esztendőt ismét szenzációs repülőrajttal kezdte, hiszen januári kislemeze kapásból a Beatport heti kislemez listájának No.1 pozíciójában nyitott. A kislemez Say What című, Max Demanddal közösen elkövetett dala a Top10-ben, a tech house tracks chart 5. helyén, az I House U című dal a 12-en, de a kislemez mindhárom trackje a Top20-ban landolt, ami nemzetközileg is meglehetősen ritka teljesítmény. Nem csoda, hogy önfeledten ünnepelt Franciaországban, ahogy az Inox falai között játszott egy fergeteges techno szettet.


1 hónapja még Jay Lumen szenzációs 2013-as esztendejét tekintettük át, ahol csak kapkodtuk a fejünket az előző év sikerei láttán, és máris egy óriási 2014-es rajtról számolhatunk be.


Jay legfrissebb kislemeze ugyanis a Beatport heti kislemez listájának No.1 pozíciójáról indította az évet. A lemez dalai track charton is fantasztikusan teljesítenek, hiszen az EP legsikeresebb dala a Beatport tech house chartjának Top10-ében, az 5. helyén szerepel cikkünk keltekor. A Say What című dalt Max Demanddal közösen írta, így ennek a szerzeménynek duplán is hazai értéke van. Az I House U, mely az EP címadó dala, jelenleg a lista 12. helyén található, de a kislemez mindhárom dala a legjobb 20 között landolt. Mondanunk sem kell, hogy ez nemzetközi szinten is óriási szenzáció.


Az I House U EP egyébként a holland 100% Pure kiadó gondozásában jelent meg, mely több, mint fél év után ezzel a release-el került újra a legjobb 10 dal közé. Nem csoda hát, hogy a kiadó istállójának Jay Lumen a leginkább becsben tartott gyöngyszeme.

Amennyiben ez még nem volna elég, mindemellett Jay Nobody című dala 4 hónap után, cikkünk keltekor még mindig Top10ben szerepel, így hazánk üstököse egyszerre 2 trackkel is képviselteti magát a húzó 10esben.


Jay Lumennek tehát van mit ünnepelnie már az év elején is, amit egy fergeteges bulival meg is tett Franciaországban, Toulouseban, a legendás techno klub, az INOX falai között.


Önfeledt, közel 3 órás techno szettet játszott a helyi nagyérdeműnek, teljes teltház mellett. Az Inox, Franciaország egyik legpatinásabb parti helyszíne, ahol a legnagyobb sztárok pörgetik a lemezeket hétről-hétre. Csak példaként olyan nevek fordultak már meg itt, mint Adam Beyer, Carl Cox, Sven Vath, Troy Pierce, The Advent, Magda, Guy Gerber, Monika Kruse, vagy Slam, és még hosszan sorolhatnánk a sort. Nem kis teljesítmény tehát, hogy egy ilyen nevekkel fémjelzett aréna esetében Jay Lumen immár másodszor kapott meghívást a lemezjátszók mögé.


Természetesen a rajongóknak ezúttal sem volt okuk panaszra Jay szettje alatt, hiszen a 2 órásra tervezett show helyett közel 3 órás fergeteges, főként techno csemegével varázsolta el a közönséget.
A buli óriási létszámot vonzott. A klub bejárata előtt már nyitáskor hosszan kígyózó sorokban tömörültek a bulizni vágyók, így nem csoda, hogy Jay-t a szervezők már a parti estéjén biztosították róla, hogy hamarosan ismét számot tartanak lemezpörgető tudományára.


Így tehát igen kellemes környezetben került sor Jay Lumen No.1 kislemezének megünneplésére.


Kíváncsian várjuk a folytatást, mely egészen biztosan újabb szenzációkat tartogat...

Kapcsolódó fotók (rar):
www.tilthgroup.com/newsletter/JayLumen/201401/Jay_Lumen_photos.rar

Kapcsolódó videó:
www.youtu.be/CMHjH8jy62M

Kapcsolódó cikkek:
Év végi visszatekintés Jay Lumen szenzációs eredményeire - No.1 dalok és turné minden kontinensen!
Jay Lumen Ausztráliában turnézva lett No.1 a Beatporton!
Jay Lumen a világjáró: Mexikóban és Peruban egy hétvégén!
Jay Lumen 5 országban turnézott alig egy hónap alatt!
Jay Lumen Franciaországban is felfűtötte a táncteret!
Jay Lumen a SPACE Miami színpadán!
Jay Lumen egy friss No.1 dallal kezdte az új évet a párizsi Rex Clubban!
Jay Lumen a legendás berlini TRESOR club sztárvendége volt!
Világszenzáció: Jay Lumen 1 éve megszakítás nélkül a Top10-ben!!!
Jay Lumen a legendás Privilege headlinere volt IbizánKapcsolódó cikkek