Jay Lumen 5 országban turnézott alig egy hónap alatt!

2013.06.19. - -

 

 

Jay Lumen kevesebb, mint egy hónap alatt turnézta végig Indiát, Angliát, Hollandiát, Svájcot, majd végül Ibizát, mellyel igencsak a legjobb nemzetközi előadók csoportjába tartozik.


Jay igazán nagy sebességre kapcsolt. Mint az tudható, turnénaptára már jóelőre rendszeresen tele van, mégis mindig meglepődünk, hogy még hány országban fordul meg varázslatos szettjeivel. Na de menjünk csak szépen sorjában:


India turné 2013:

Jay immár másodszor látogatott el az egzotikus országba, ezúttal egy 3 állomásos turné keretében. Az érintett városok Mumbai, Delhi és Bangalore voltak. Hazánk üstököse mindhárom helyszínen headlinerként, azaz vezető fellépőként játszhatott és ennek megfelelően óriási hangulatot is teremtett.

Indiában az utóbbi két évben nagy léptekkel fejlődik az underground e-zenei kultúra, Jay is ennek hatására kapott meghívást az országba. Hogy mekkora becsben is tartják őt, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy utoljára ilyen kaliberű turnét, ezekre a helyszínekre Dubfire-nek szerveztek. A bulikat annyira várta India, hogy a helyi MTV (Music Television) és a Times is foglalkozott Jay turnéjával, többek között közösségi oldalain is.
EGG London:

Jay másodszor tette tiszteletét London legendás klubja, az EGG falai között. A Tronic meghívottjaként pörgethette a lemezeket az EGG nagytermében, és a buli utáni visszhangok egyértelműen az est legjobbjának titulálták. Nem is csoda, hiszen a tömött nagyteremben egy emberként ugrált a közönség, mindezt megspékelve az alkalmanként pólójukat ledobva "villantó" hölgyek túlfűtött tombolásával. Jay tehát hamisítatlan lüktető éjszakát varázsolt Londonba is, a létszám pedig önmagáért beszélt.


7th Sunday Festival, Veghel (Hollandia):

Londont, Hollandia egyik legismertebb fesztiválja, a 7th Sunday Festival követte. A rendezvény minden évben a legjelentősebb neveket vonultatja fel, ezzel biztosítva a színvonalat. Jay Lumen a Reboot Stage színpadán kapott helyett, olyan nevek mellett, mint Nic Fanciulli, Matthias Tanzmann, vagy Marc Romboy. Az est "főidejét" Jayre bízták, aki természetesen nem is okozott csalódást, hiszen még a hűvösebb vérmérsékletű hollandokat is alaposan megtáncoltatta.


Tunnel Club, Luzern (Svájc):

A Tunnel Svájc egyik jól ismert underground klubja. Jay ebben a családias és minőségi zenékre építő közegben fűtötte fel a közönséget. A klub elsősorban az új generációs és egyben sztárrá avanzsálódott, szép jövő előtt álló nevekre épít. Így került fókuszba Jay is, hogy egy remek hangulatú estét prezentáljon.


Privilege Ibiza:

Jay immár másodszor fordult meg a világ legnagyobb klubjaként ismert Privilege lemezjátszói mögött, és nem árulunk el titkot azzal, ha megemlítjük, hogy idén nem is utoljára pörgetett a klubban. A Vista teremben ezúttal M.A.N.D.Y-vel karöltve játszotta kedvenc dalait. A klubban a keddi nap ellenére igencsak jelentős létszámban tette tiszteletét a közönség, mely a remekbe szabott zenék mellett a hatalmas égitesteket mintázó labdák püfölésében is örömét lelte. Jay Lument tehát visszavárja a Privilege, mely nem kis fegyvertény, még a nemzetközi DJk körében sem.


Lent letöltheted Jay Lumen Privilege-ben, Ibizán rögzített élő mixét!


Jayt arról kérdeztük, hogy mennyire viseli meg a sok utazás, és milyen érzés, hogy lassan a legnagyobbak között, sztárként emlegetik a nevét:

"-Természetesen az utazás maga - gondolok itt a repülőutakra - nyilván fárasztó, pláne, ha belegondolunk, hogy az ember gyakran időzónák között vándorol. Itt nyersz két órát, ott veszítesz 4-et, stb. Ugyanakkor, ha az ember végre odaér valahova, akkor az adott város atmoszférája, és persze az esti buli mindent feledtet. A zene engem mindig feltölt és ez az, amiért ezt az egészet érdemes csinálni.
A sztárságról szólva, én nem tudom, hogy mit is takar pontosan ez a fogalom, hiszen nekem sosem voltak ilyen jellegű allűrjeim. Természetesen örülök annak, hogy egyre többen szeretnek és akarnak látni, illetve hallani. Nekik köszönöm, hiszen nélkülük nem lehetne Jay Lumen."


Innen letöltheted Jay Lumen, a Privilege-ben, Ibizán rögzített élő mixét:
www.soundcloud.com/jay-lumen-official/jay-lumen-live-at-privilege-127th Street Parade - Culture of Tolerance

2018.08.11. Belváros, Zürich, Svájc - Zürich, Svájc
Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Joris Voorn, Tale Of Us, Loco Dice, Joseph Capriati, Pan-Pot, wAFF, Eats Everything, Tini Gessler, Bastian Bux, Andres Campo, Andrea Oliva, Nic Fanciulli, Gil Everest, Nici Faerber, Ronny Grauer, Marco Capone, DJerry C, Marco Berto, Vanita, Le Roi, San Marco, Anthik, Andy Katz, Jamira Estrada, Ken Benovi, Wassily, Sensu, Two Waves, Cella, Garance, Null + Void, Soame, Gianni Callipari, Definition, Dario D'attis, Jimi Jules, Manon, Reto Ardour, Ezikiel, Andhim, Animal Trainer, Dubfire, Nicole Moudaber, dk Daniel & Kurt, Aitor Robles, Marek Kay, F.E.M. Ensemble, Night Talk, Angie Taylor, Thomas B, McCoy's S.U.N. Project, Murciano, Luciano, Kantarik, Sanja, Kellerkind, Alain Delay, Thomi B, De La Swing, Manuel Moreno, David Aurel, Ilona Maras, Oliver Aden & Luis Cruz, Sydney Dry, Pitri Heil, Cosmix 2.0, Aaron Khaleian, Adam Ellis, Agent C., Alfred Heinrichs, Andy, Anyken, Arado, B.K., Basement Brothers, Bass Hours, Black Spirit, Brandee, Bynomic, Calou, Frantic / Carol Fernandez, Chris.P, Claz, Cosimo Mele, D-Joker, D.M.G, Danny Carls, Darius, Darren Porter, Dave Hard, Dave Rook, De La Maso, XworkX DJs (DeeCello & Fabio Lombardia), DJ Fly-D, Djulian, Dream, Emilian, Fabio Florido, Ferry Tale, Flowboy, Fly, G.P., George Lamell, Hartmann, Hellchild, Hildi, Jean Pearl, Jerome Anthony, Joe T Vannelli, Joel Fabrice, Johan Gielen, Jose Maria Ramon, Juffy, K-Base, Klangkünstler, Kloë Braun, Laser Lele, Leeroy, Leventino, Liquid Soul, Lupo di Mare, Madwave, Makcim, Max, MC Democian, MC Stephen Davis, Monkey Safari, MoveMental, Mr. Da-Nos, Nade, Nanotek, Nightwalker, Nora En Pure, Pat Farrell, Patrick Vanto, pavl, Pearl, PFW Allstars, Phil Praise, Piranattack, Quicksilver, RamSal, Randy, Raphael Raban, Renisound, Roberto Barone, Robin Tune, Roger M, Rolf Imhof, Roman Klinger, Romano Corsini, Ron, Sachi Toyama, Salon Sombre, Sam Madi, Screech, Sean Tyas, Sei B, Shinouda aka Djane Cämix, Solarstone, Sonidy, Sons Of Maria, Spacekid, Stallo, Stephanie, Steven Stone, Sven May, Taylor & Clarke, Technology, The Lakeman, The Old Dropers, Thomas Lizzara, Tito Torres, Tomcat, Tripple-O, United Levels, Visionkids, Wankelmut, X-Bone, Xicu Portas live, Z-Groove

Kapcsolódó cikkek